Evleneceksen Gel Solmaz Çiros annesine öyle bir şey yaptı ki! Böyle şaka mı olur? Anneye bunu yapan taş olur taş! Sosyal medya ayağa kalktı...

Evleneceksen Gel Solmaz Çiros annesine öyle bir şey yaptı ki! Böyle şaka mı olur? Anneye bunu yapan taş olur taş! Sosyal medya ayağa kalktı...

Evleneceksen Gel programıyla birlikte ismini duyuran Solmaz Çiros sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Sosyal medyada annesine yaptığı şaka ise gündem oldu. Tüm detaylar haberimizde.

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden olan Solmaz Çiros bu sefer de annesine yaptığı şakayla gündeme geldi. Annesine yaptığı şaka birçok insan tarafından eleştirilirken Solmaz bu anları kendi hesabında yayınladı. Solmaz Çiros'un annesine yaptığı şaka ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SOLMAZ ÇİROS ANNESİNE YAPTIĞI ŞAKAYA ELEŞTİRİ YAĞMURU

Evleneceksen Gel programıyla tanınan ve daha sonrasında estetikleri ile eleştirilerin hedefi olan Solmaz Çiros geçtiğimiz günlerde annesine yaptığı şakayı sosyal medya hesabından yayınladı. Annesinin evine gittiğini söyleyen Çiros, annesinin evde olmayışı üstüne kapıdan çıkarak eline aldığı unu annesinin suratına attı. 

Solmaz Çiros Annesine Yaptığı Şaka Eleştirildi

Sosyal medya hesabında bu anları yayınlayan Solmaz Çiros takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Solmaz Çiros'a bu şakanın komik olmadığı, utanması gerektiği, karşısındaki kişinin annesi olduğunu, bu videonun komik olmadığı ve annesine bir çiçek alıp vermesi gerektiği, seneler içinde çirkin şeyler yapmaya devam ettiği şeklinde birçok yorum geldi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN