Facebook ve İnstagram'ı tahttan indirecek yeni uygulama! Bu kez fotoğraf ve video değil bakın ne paylaşılacak

Facebook ve İnstagram'ı tahttan indirecek yeni uygulama! Bu kez fotoğraf ve video değil bakın ne paylaşılacak

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından olan İnstagram için yeni bir rakip geliyor. İnstagram'ın kurucularından olan Kevin Systrom ve Mike Krieger'dan oluşan büyük isimler yeni bir proje ile gündeme geldi. Şirketten ayrılalı 4 yıl olan başarılı isimler yeni uygulamasını tanıttı. İşte tüm detaylar...

Dünya çapında en çok kullanılan sosyal medya platformlarından birisi olan İnstagram'a dair yeni gelişmeler meydana geldi. Sosyal medya platformu olan İnstagram'ın kurucularından olan Kevin Systrom ve Mike Krieger geçtiğimiz yıllarda şirket ile bağlarını tamamen koparmıştı. Aradan geçen dört yıl sonrasında iki isim tekrardan gündeme gelmeyi başardı. Yeni bir uygulama ile gündeme gelen kurucu isimler büyük bir projeyi duyurdu. Yeni projelerinin başrolünde ise fotoğrafların olmayacağını, haber akışları ve makalelerin ön planda olacağı vurgulandı.

302579187-208646458184879-1483901821790599989-n.jpg

Facebook ve İnstagram tarihe gömülecek!

İnstagram uygulamasının kurucu isimlerinden olan Kevin Systrom ve Mike Krieger geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile gündemde yer almayı başardı. Yapay zekâ ile desteklenen "Kişiselleştirilmiş haber akışı" sunan bir uygulamanın üzerinde çalışıldığı duyuruldu. Yapılan açıklama ile Artifact uygulamasının lansmanını duyurdu.

İnstagram platformu üzerinden paylaşılan bir gönderide Mike Krieger, kendisini ve Kevin Systrom2un hizmeti başlatmak üzere bi yıldan uzun bir süredir çalıştıklarının altını çizdi. Yetenekli bir ekiplerinin olduğunu belirten kurucu isimler bomba bir platform ile isimlerini tekrardan duyurmayı amaçlıyor. Mike Krieger yaptığı paylaşımın altına ise "Büyüdükçe yavaş yavaş insanların içeri girmesine izin veriyoruz" sözlerini yazdı.

maxresdefault-001.jpg

İnstagram kurucularından yeni proje!

Uygulamaya katılmak için kamuoyuna sunulan bekleme listesi geçtiğimiz gün halk ile bir araya geldi. İnstagram uygulamasından tamamen farklı olması planlanan yeni uygulamanın haber akışı ve makaleler üzerinde yoğunlaşması planlanıyor. Planlanan uygulamada büyük medya kuruluşundan küçük blog sayfalarına kadar birbirinden popüler makalelerin yer alacağı söyleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN