Fatma Girik ve Kemal Sunal'la ilgili yıllar sonra ortaya çıkan gerçek! O rol arkadaşı kardeşleriymiş

Fatma Girik ve Kemal Sunal'la ilgili yıllar sonra ortaya çıkan gerçek! O rol arkadaşı kardeşleriymiş

Yeşilçam'ın efsane ismi Kemal Sunal, kalp krizi nedeniyle tam 23 yıl önce gözlerini yumdu. Ölüm yıldönümü geldiğinde, meraklı gözler hemen hayatını tekrar mercek altına almaya başladılar...

Fatma Girik, Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Filiz Akın ile beraber Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncasının bir diğer parçası olarak kabul gören Kemal Sunal, seyirci üzerinde saf, neşeli ve dürüst karakterleri ile olumlu bir etki bıraktı. Ancak Kemal Sunal ile Fatma Girik arasında bilinmeyen bir durum, öğrenildiğinde herkesi hayrete düşürdü. İkili, Japon İşi, Kanlı Nigar, Postacı gibi yapımlarda başrolleri paylaştılar ve bu gerçek ile izleyiciyi hayrete düşürdüler.

2-009.jpg

Yönetmen Ertem Eğilmez tarafından keşfedilen Kemal Sunal, 1972'de Tatlı Dillim filmindeki rolü ile ilk sinema deneyimini yaşadı. Hababam Sınıfı serisi, kendisine büyük başarı getirdi.

Hababam Sınıfı'nda İnek Şaban karakteriyle tanınan oyuncu, 3 Temmuz 2000 tarihinde Balalayka filminin Trabzon'daki çekimlerine gitmek üzere uçağa bindiğinde, kalp krizi geçirdi ve 55 yaşında hayatını kaybetti.

Yeşilçam efsanesi Kemal Sunal, 23 yıl önce bu dünyadan ayrıldı ve hayatı, ölüm yıldönümünde merak konusu oldu ve araştırılmaya başlandı.

3-001.jpg

Kemal Sunal ve Fatma Girik arasındaki bilinmeyen gerçek, izleyicileri hayrete düşürdü. Kemal Sunal, haksızlıklara karşı baş kaldıran ve gururlu Anadolu kadını karakterleri ile tanınan Fatma Girik ile birlikteydi.

Sunal'ın, Nevra Serezli ile beraber Kılıbık filmindeki rol arkadaşı Fatma Girik'in kardeşi olduğu ortaya çıktı.

İşte Fatma Girik başta olmak üzere ünlü isimlerin kardeşleri...

GÜLŞEN BUBİKOĞLU

gulsen.jpg

GÜLŞEN BUBİKOĞLU VE KIZ KARDEŞİ

gulsen2.jpg

HÜLYA KOÇYİĞİT

hulya.jpg

HÜLYA KOÇYİĞİT VE KARDEŞİ NİLÜFER KOÇYİĞİT ÇELENK

hulya2.jpg

ŞENER ŞEN

sener.jpg

ŞENER ŞEN VE KIZ KARDEŞİ İNCİ ŞEN

sener2.jpg

TÜRKAN ŞORAY

turkan.jpg

TÜRKAN ŞORAY VE KIZ KARDEŞİ NAZAN ŞORAY

turkan2.jpg

TÜRKAN ŞORAY VE KIZ KARDEŞİ NAZAN ŞORAY İLE FİGEN ÇEVİK GEZER

turkan3.jpg

AYŞEN GRUDA

aysen.jpg

AYŞEN GRUDA VE KIZ KARDEŞLERİ AYTEN ERMAN İLE AYBEN ERMAN

aysen2.jpg

FATMA GİRİK

fatma.jpg

FATMA GİRİK VE KIZ KARDEŞİ GÜNAY GİRİK

fatma1.jpg

fatma2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN