Fazıl Say’dan Cumhuriyet’e armağan 100. Yıl Marşı: Bir gün beraber söylemek umuduyla...

Piyanist ve besteci Fazıl Say Cumhuriyet'in 100. yılına armağan ettiği bestesini yayınladı. Sosyal medya hesabından bestesini paylaşan Say, "Dostlarım, 23 Nisan gibi özel ve anlamlı bir günde 100. Yıl Marşımızı paylaşmak benim için mutluluktur. Bir gün hep beraber söylemek umuduyla" ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü besteci Fazıl Say, Cumhuriyetin 100. Yılına armağan ettiği 100. Yıl Marşı’nı yayınladı. Sözleri şair Ayten Mutlu'ya ait olan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle kaydedilen 100. Yıl Marşı, ses ve video olarak tüm dijital platformlara yüklendi.

100. yıl marşını sosyal medya hesabından paylaşan Say, şu ifadeleri kullandı:

'GÜZEL ENERJİLER GETİRSİN'

Dostlarım, 23 Nisan gibi özel ve anlamlı bir günde 100. Yıl Marşımızı paylaşmak benim için mutluluktur. İyi dinlemeler diliyorum, güzel enerjiler getirsin size bu müzik. Bir gün hep beraber söylemek umuduyla. İçtenlikle, sevgiyle. Fazıl.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir