Fazıl Say ve Güneş Altunkaş ilişkisi bitti: Sizlerden tek ricam...

Fazıl Say ve Güneş Altunkaş ilişkisi bitti: Sizlerden tek ricam...

Ünlü piyanist Fazıl Say ile yazar Güneş Altunkaş arasındaki ilişki Altunkaş'ın sosyal medya üzerinden yayınladığı ayrılık paylaşımıyla ortaya çıktı. Sekiz aylık ilişkilerinin bittiğini duyuran Altunkaş, "Sizlerden tek ricam şudur ki, bu kişi ile ilgili bundan sonra lütfen bana mesaj atmamanız" ifadesini kullandı. Altundaş kardeşinin sağlık sorunları nedeniyle ilişkisini noktaladığını açıkladı.

Eserleri ve gündeme dair paylaşımlarıyla sıklıkla adından söz ettiren ünlü piyanist Fazıl Say'ın yazar Güneş Altunkaş ile ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Altunkaş'ın ayrılık açıklamasıyla gün yüzüne çıkan aşk 8 ayın sonunda noktalandı. Altunkaş sosyal medya platformu Instagram hesabından yaptığı açıklamada kardeşinin sağlık sorunları nedeniyle ayrılma kararı aldıklarını ve tek odağının bu süreçte kardeşinin sağlığı ve tedavisi olduğunu aktardı.

gunes2.jpg

Altunkaş sosyal medya hesabından takipçilerine şu açıklamayı yaptı:

"Sevgili dostlarım, Bugüne kadar özel hayatımı sosyal medyada pek paylaşan biri olmadım ancak çoğunuz tarafından bilinen gözler önünde rahatlıkla yaşadığımız bir özel hayatım vardı. Dün akşam itibariyle Fazıl Say ile olan 8 aylık ilişkimizi bitirme kararı almış bulunmaktayım.

İlk defa böyle bir durumu sizlerle paylaşmamın nedeni ise ailece bir süreçten geçtiğimiz ve tek odağımın bu süreçte kardeşimin sağlığı ve tedavisi olduğu için 8 ayımızı gören, bilen dostlarımız ve sevenlerimizdir. Herkesin yolu açık olsun! Sizlerden tek ricam şudur ki bu kişi ile ilgili bundan sonra lütfen bana mesaj atmamanız. Her birinize güzel bir gün dilerim! Sevgiler... "

gunes.jpg

Bu açıklama sonrası Fazıl Say sessizliğini korumayı tercih etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN