Konserleri iptal edilmişti... Fazıl Say'dan yeni açıklama

Konserleri iptal edilmişti... Fazıl Say'dan yeni açıklama

İsrail'in Gazze'ye dönük saldırılarını eleştirdiği için Avrupa'da vereceği bazı konserlerin iptal edildiğini duyuran ünlü piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Say, bu akşam Litvanya'da konser vereceğini duyurarak, "Hayat devam. Yola devam" ifadelerini kullandı.

İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin paylaşımları nedeniyle Avrupa'da vereceği bazı konserlerin iptal edildiğini duyuran dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.

'SESLER UMUDA DÖNÜŞSÜN'

Say, “Bu akşam Vılnıus (Litvanya). Sadece kendi bestelerimi çaldığım bir ‘Say Plays Say’ gecesi. Litvanya’daki ilk konserim. Vilnius’da festivalde birçok eserimin seslendirildiği bir ‘Composer Portrait’ (besteci portresi) kapsamında, sesler umuda dönüşsün. Hayat devam. Yola devam” diye yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN