Filiz Akın hastaneye kaldırıldı

Filiz Akın hastaneye kaldırıldı

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın'dan sevenlerini üzen bir haber geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kovid benzeri belirtiler üzerine 10 Kasım'da hastanede yattığını söyleyen Akın, tedavisine evde devam ettiğini aktardı. Filiz Akın'ın paylaşımına ünlü isimlerden destek yağdı.

Türk sinemasının efsanevi ismi Filiz Akın, sosyal medya platformu Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile sevenlerini üzdü. Daha önce ses tellerindeki sorun nedeniyle boğazından parça alınan Akın, ardından kulağında çıkan tümör nedeniyle ameliyat olmuştu.

Usta oyuncu paylaşımında, 10 Kasım'da Kovid benzeri şikayetleri üzerine hastaneye yatmak zorunda kaldığını açıkladı.

'İNŞALLAH 'İYİLEŞME YOLUNDASINIZ' DERLER'

Ünlü oyuncu hastanede odasından yaptığı paylaşımda sağlık durumu hakkında da bilgi verdi. Filiz Akın videolu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"10 Kasım'da şiddetli öksürük, ateş yükselmesi, kovid benzeri şikayetlerle hastanede o gece yatmak zorunda kaldım. Ertesi gün tedaviye harfiyen evde devam etme şartıyla çıktık. İnşallah bugün kontrollerde 'İyileşme yolundasınız' derler"

filizakin.jpg

Akın, daha sonra paylaşımına "Öyle de oldu. Biraz daha ilaç alacağım ama daha iyiye gidiyor. Hiç endişe edecek bir durum yok. Tüm iyilik dilekleriniz ve ilginize çok teşekkür ederim. Bana moral oldunuz" cümlelerini ekledi.

Ünlü sanatçıya destek mesajı yazanlar arasında Burcu Biricik, Nebahat Çehre, Binnur Kaya, Özge Özpirinççi de yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN