Gamze Özçelik'in eşi bakın kim çıktı? Aslında çok yakından tanıyormuşuz, Reshad Strik de ünlü çıktı

Gamze Özçelik'in eşi bakın kim çıktı? Aslında çok yakından tanıyormuşuz, Reshad Strik de ünlü çıktı

Yıllar önce oyunculuğu bırakan ve hayırseverlik faaliyetlerine odaklanan Gamze Özçelik, ikinci kez nikah masasına oturdu. Ünlü ismin bu evliliği sosyal medyada gündem olurken, birçok kullanıcı hayranlığını dile getirdi. Öte yandan Özçelik’in eşi ise tanıdık bir isim çıktı. İşte Gamze Özçelik’in eşi…

Kariyerinin ilk yıllarında modellik yapan daha sonra oyunculuğa geçen Gamze Özçelik, Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeynep karakteriyle binlerce izleyicinin gönlünde taht kurmuştu. Oyunculuk serüvenini bırakan ve hayatı için oldukça radikal bir karar alan Özçelik, Umuda Koşanlar Derneği’ni kurarak hayırseverlik faaliyetlerine odaklanmaya başladı. Son zamanlarda ise özel hayatıyla gündeme gelen ünlü isim ikinci defa nikah masasına oturdu. Özçelik’in eşi Reshad Strik de ünlü çıktı.

yeni-proje-2-003.jpg

SÜRPRİZ EVLİLİĞİ İLE GÜNDEME GELDİ

Gamze Özçelik, yaptığı hayır işlerini sık sık sosyal medya hesabında paylaşıyor ve başkalarına da ön ayak olmaya çalışıyor. Özellikle çocuklara olan sevgisi ve ilgisi ile bilinen ünlü isim onlarca çocuğun hayatına dokunuyor.

yeni-proje-3-002.jpg

Son zamanlarda ise özel hayatı ile gündeme gelen Özçelik, sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu. İlk evliliğini Arka Sokaklar dizisinde partneri Uğur Pektaş ile yapan Özçelik 2008 yılında başlayan evliliğini 2011 senesinde sonlandırmıştı.

yeni-proje-4-002.jpg

EŞİ DE ÜNLÜ ÇIKTI

Özçelik, TRT Belgesel'de yayınlanan, 'Ailenin Yeni Üyesi' programıyla sevilen Reshad Strik ile nikah masasına oturdu.

yeni-proje-5-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN