Gibi dizisini izleyenlere kötü haber! Exxen'e dev zam geldi: 4 bölüm için bu kadar ödemek zorundasınız!

Gibi dizisini izleyenlere kötü haber! Exxen'e dev zam geldi: 4 bölüm için bu kadar ödemek zorundasınız!

Exxen dijital platformu yeni abonelik ücretlerini duyurdu. Dizi, film, belgesel, program şimdilerde Avrupa ve Şampiyonlar Ligi yayınları da bünyesinde barındıran platform 2023 yılında zamlarını açıkladı.

Gibi dizisini izleyenlere kötü haber! Exxen'e dev zam geldi: 4 bölüm için bu kadar ödemek zorundasınız! Yılın zam fulyası bitmek bilmiyor. En çok izlenen dijital platformlardan biri olan Exxen'de zamlandı. Netflix'e gelen zamları bile geçti. İşte detaylar...

acun


EXXEN ÜYELERİNE KÖTÜ HABER

Gün geçmiyor ki bir zam haberi daha gelmesin. Medya patronlarından biri olan, televizyonun duayen ismi Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu, dijital içerik platformu Exxen yeni yıl ile birlikte gelen zamlarını duyurdu. Abonelerine ve yeni abonelere yaptıkları duyuru için e posta gönderen platform, aylık ve yıllık ücretlerini açıkladı. Reklamlı ve reklamsız üyelik fiyatları değişen Exxen'in abonelik ücretleri yok artık dedirtti. 

exxen

İçeriğinde çok fazla dizi, filmi, belgesel, program gibi içerikler olan Exxen, günümüzün en fazla konuşulan sosyal içerik platformu. Fakat bu platform dünyada ünlü Netflix'in fiyatlarını bile solladı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen dijital platformunda maç içerikleri, Avrupa Ligleri, Şampiyonlar Ligi gibi yayınların yayın hakkını elinde bulunduruyor. Çok fazla kullanıcının üye olduğu, akın ettiği bu platform için üyelik ücretleri biraz can sıkacak gibi. 

exxen

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN