Göğüs estetiği yaptırdı, kör oldu! Ameliyattan yıllar sonra kabusu yaşadı, cildi kurudu, egzama nöbetleri geçirdi

Göğüs estetiği yaptırdı, kör oldu! Ameliyattan yıllar sonra kabusu yaşadı, cildi kurudu, egzama nöbetleri geçirdi

Göğüslerini büyütmek için implant taktıran genç kadın, ameliyattan birkaç yıl sonra aniden görme kaybı yaşadığını söyledi. Kabus dolu günlerinin anlatan genç kadın, "Egzama nöbetleri geçiriyordum. Sürekli kurulayan bir cildim ve gözlerim vardı" dedi. İşte detaylar...

İngiltere yaşayan Danielle Sheehan, 2010 yılında 19 yaşındayken 6 bin dolar vererek yaptırdığı estetik ameliyatın fiziksel olarak görüntüsünden memnun olsa da kabus dolu günlerden habersizdi.

Mynet'te yer alan habere göre, 32 yaşına girdikten sonra sağlık sorunlarının artmaya başladığını ifade eden genç kadın, şikayetlerinin başlarda implantlarıyla alakalı olabileceğini düşünmediğini söyledi. Ancak oğlunun doğumuyla birlikte sağlık sorunları artmaya başladı.

gogus-buyutme-ameliyatindan-sonra-koru-oldu-1.jpg

GÖRME KAYBI YAŞADI

Oğlunun doğumundan sonra geçici bir süre görme kaybı yaşadığı için acil servise gittiğini söyleyen Danielle Sheehan, "Doğum yaptıktan sonra cilt sorumlarım arttı. Göremediğim için acil servise gitmek zorunda kaldım. Yavaş yavaş ölüyormuş gibi hissettim ve kendimi hiç iyi hissetmedim" dedi.

gogus-buyutme-ameliyatindan-sonra-koru-oldu-3.jpg

Sağlık sorunlarına göğüs implantlarının neden olduğunu düşündükten sonra yeniden bıçak altına yatabilmek için ameliyat masraflarını arabasını satarak karşılayan genç kadın, "İmplantlar çıktığı an kendimi çok daha iyi hissettim. Şimdi insanlara bu konuda farkındalık yaratmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

gogus-buyutme-ameliyatindan-sonra-koru-oldu-2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN