Gönül Dağı Dizisinden Ters Köşe! Ayrılan Oyuncu Geri Dönüyor! Duyanlar Sevinçten Uçtu

Gönül Dağı Dizisinden Ters Köşe! Ayrılan Oyuncu Geri Dönüyor! Duyanlar Sevinçten Uçtu

TRT1 sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı her bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitlerken dizide son dönemlerde ayrılık rüzgarları da esmeye başladı. Diziden ayrılan bir karakter yoğun ilgiden dolayı tekrardan dönme kararı aldı. Bakın Gönül Dağı dizisine kim dönüyor?

TRT1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisinden heyecanlandıran haber geldi. Sezon finali ile herkesi ekrana bağlayan dizi reytinglerde ilk sıralarda yer aldı. Başrollerinde Berk Atan'ın olduğu dizi ayrılık haberleri ile sarsarken diziden ayrılan bir karakter dönüş müjdesini verdi.

1461762.jpg

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ 3. SEZONA BOMBA GİBİ DÖNÜYOR

2 sezonda dizi sektöründe büyük çıkış yakalayan Gönül Dağı, senaryosu ve kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. 3. sezona günler kala dizinin başrol oyuncularından Gülsim Ali İlhan özel sebeplerden dolayı ayrılmıştı. Bu ayrılık dizi sevenleri üzerken İlhan'ın yerine gelecek olan isim de merak konusu oldu. Diziye Selami Ferses karakterine hayat veren Eser Eyüboğlu hakkında ise veda haberi gelmişti. Giden karakterlerin yerine hangi isimlerin geleceği büyük merak uyandırırken yapımdan ters köşe geldi. Bakın giden karakterlerden kim geri dönüyor?

gonuldagidizi.jpg

DİZİ 2 SEZON FIRTINA ESTİRDİ

Mustafa Çiftçi'nin öykülerinden uyarlanan Gönül Dağı dizisi ilk 2 sezonu ile fırtınalar estirmişti. Hem kadro hem senaryosu ile izleyiciyi kendine bağlayan dizi 3. sezon için tatil arasına girdi. Yeni bölümlerin yayınlanmasına kısa bir süre kala diziden müjdeli haber geldi. İşlenen aşk öyküsü ile her bölümde ağlatan dizi 2. sezon finalinde yine sosyal medyanın gündemine düşmüştü. Dizinin ana karakterlerinden olan Dilek yani Gülsim Ali İlhan'ın vedası çok konuşulmuştu. Yeni sezona yeni isimlerle girmesi beklenen Gönül Dağı ters köşe yaptı ve veda eden bir karakteri geri getirdi.

gulsimaliilhan.jpg

BERK ATAN'IN PARTNERİ KİM OLACAK?

Berk Atan'ın başrollerinde oynadığı Gönül Dağı kadrosunda Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Semir Ertürk, Cahit Süvarioğlu ve Hazal Çağlar'ın gibi isimlerde oyunculuklarını konuşturdu. Her bölümü ile reytingleri alt üst eden dizi yeni sezona boma gibi dönüyor. Dilek'e hayat veren Gülsim Ali'nin projeden ayrılması sevenleri üzerken, yeni sezon ise heyecanla beklenmeye başladı. Berk Atan'ın yeni partneri kim olacak? diye araştırılırken diziden şoke eden bir karar geldi.

gonuldagiselami.jpg

GÖNÜL DAĞI'NDAN TERS KÖŞE! GERİ DÖNDÜ

Ters köşe yapan dizi ayrıldığı söylenen oyuncusunu geri getiriyor. Selami Ferses'e hayat veren Eser Eyüboğlu, sosyal medya hesabından müjdeli haberi verdi.

gonuldagidizi-001.jpg

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Eyüboğlu, hayranlarının yüreğine su serpti. Eser Eyüboğlu "Buradayım" diyerek "Gönül Dağı'nı özleyenler ellerini kaldırsın! Yeni sezonda görüşmek üzere..." paylaşımı yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN