Gören bir daha bakıyor... Yeşilçamın 'taçlı güzel'i Tokatçı'nın Emine'si şimdi ne yapıyor?

Gören bir daha bakıyor... Yeşilçamın 'taçlı güzel'i  Tokatçı'nın Emine'si şimdi ne yapıyor?

Yeşilçam'ın 'taçlı güzel'i olarak tanınan ve Kemal Sunal'ın Tokatçı filmindeki Emine rolüyle hafızalara kazınan Nazan Saatçi yıllara meydan okuyor. 64 yaşındaki ünlü yıldız şimdi uzak diyarlarda hayatını sürdürüyor ve sosyal medya aracılığıyla Türkiye'deki hayranlarıyla haberleşiyor.

TOKATÇI'NIN EMİNE'Sİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Türk sinemasının bir dönemine damga vurdu. Adını Türkiye dışındaki ülkelerde de duyurdu. Kemal sunal filmlerinin unutulmazları arasında yer alan Tokatçi filmindeki Emine rolüyle dikkat çeken Nazan Saatçi sosyal medyada merak konusu oldu.

nazan-saatci.jpg

Samsun'da 1958 yılında dünyaya gelen Nazan Saatçi, 1978 yılında bir gazetenin düzenlediği yarışmada Sinema Kraliçesi olarak kariyerine başladı. Daha sonra Türkiye'yi Miss Europe International adlı yarışmada temsil etti. 1983 yılında katıldığı Miss Asia Pacific'te de ikinci oldu.

Nazan Saatçi, İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Ama kariyerini bambaşka bir alanda inşa etti.

Nazan Saatçi, özellikle Kemal Sunal ile birlikte başrol paylaştığı Tokatçı filmindeki performansıyla hafızalara kazındı.

Nazan Saatçi, Yeşilçam'ın yanı sıra Pakistan sinemasında da adını duyurdu. 1980'lerde sadece Türkiye'de değil, Pakistan'da da tanınıyordu.

nazan-saatci-4.jpg

SON PAYLAŞIMIYLA "YILLARA MEYDAN OKUYOR" DEDİRTTİ!

Şimdilerde 64 yaşında olan Nazan Saatçi yaşıtlarını kıskandıracak bir fiziğe ve güzelliğe sahip. Sosyal medyasından yaptığı paylaşımlarla tekrar gündeme gelen Nazan Saatçi'yi yıllar sonra görenlerin ağızları açık kalıyor.

nazan-saatci-3.jpg

Nazan Saatçi sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile "yıllara meydan okuyor" yorumları alıyor.
Yeşilçam'ın unutulmaz ismi ABD'de yaşıyor. Sosyal medyadan hayranlarına selam gönderen Nazan Saatçi, Saatçi, Instagram'da yaptığı son paylaşımda ABD'deki koronavirüs salgınında yaşadığı deneyimleri anlattı.

nazan-saatci-2.jpg

NAZAN SAATÇİ'NİN ROL ALDIĞI FİLMLER

Sessiz Karanlık

Minyeli Abdullah 2

Korkunun Bedeli

Bir Zamanlar Kardeştiler

Kahreden Kurşun

Bıktım Her Gün Ölmekten

Tokatçı

Ölümsüz

Baba Kartal

Acılar ve Arzular

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN