Kız bir süzgeç aldı ve saçlarını kurutmaya başladı! Sonuç harika...

Kız bir süzgeç aldı ve saçlarını kurutmaya başladı! Sonuç harika...

Kız bir süzgeç aldı ve saçlarını kurutmaya başladı! Sonuç harika... Güzel ve bakımlı saçlar, bir kadının sahip olduğu en güzel ve doğal süsüdür. Saç sayesinde farklı bir görüntü ve stil oluşturabiliyoruz. En son saç ve saç trendlerini takip edin ve bu numarayı kullanın...

SAÇLARINIZA NASIL BAKMANIZ GEREKTİĞİNİ BİLMELİSİNİZ

Ve saçınızın sizi her zaman güzel göstermesi ve sizi memnun etmesi için, onlara nasıl uygun şekilde bakacağınızı bilmeniz gerekir. Annelerimiz ve büyükannelerimiz tarafından kullanılan birçok ipucu var. Bugün paylaşacağımız tavsiyelerden bazıları yüzlerce yıl kullanılmış ve denenmiştir.

Ama her kadının bilmesi gereken temel, bir şey var. İnce veya kısa saçlarınız yoksa saçınızı kurutmak biraz zaman alabilir.

bukle.jpg

SAÇINIZI NASIL HIZLI KURUTURSUNUZ?

Nasıl bukleler yapabilirsin? Saç kurutma makinesi ile saçınızı zarar vermeden nasıl kurutursunuz? Kurutma işlemi nasıl hızlandırılır? İnternette birçok ipucu ve püf noktası var.

Bazılarını zaten kesin olarak biliyorsunuz. Örneğin, akşamları saçınızı kurutmak en iyisidir ve sabahları bunun için zaman ve çaba harcamanıza gerek yoktur. Saçınızın kendi başına yüzde 70 kurumasını bekleyip ardından saç kurutma makinesi kullanırsanız saçlarınız daha canlı görünecek ve daha parlak olacaktır.

Bukleler oluşturmak istiyorsanız, bunu dışarı çıkmadan hemen önce veya aynı gün yapmak daha iyidir. Bukle maşası veya saç maşası kullanmak istemiyorsanız, başka bir seçenek daha var.

dalgali-sac.jpg

SAÇLARINIZ İÇİN SÜZGECİ NASIL KULLANACAKSINIZ?

Geceleri bir veya birkaç örgü örün, hepsi ne tür bir etki elde etmek istediğinize bağlıdır. Sabah dalgalı, dokulu saçlara kavuşacaksınız.

Saçları kurutmak ve şekillendirmek için de çok sıra dışı yaklaşımlar var. Örneğin, normal bir mutfak kevgir kullanarak saçınızı kurutun. Bunu duydun mu? Etkisine şaşıracaksınız.
Saçlarınızı kurutmak için süzgecin içine koyun ve kurutma makinesini süzgecin altından çalıştırın. Bu şekilde kuruttuğunuz saçlarınız hem hacimli hem de bukleli olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN