Hadise Adalet Bakanlığı'na seslendi: Özel hayatıma tecavüz

Hadise Adalet Bakanlığı'na seslendi: Özel hayatıma tecavüz

Hadise kendisine yönelik yapılan haksız eleştirilere ateş püskürdü. Sosyal medya hesabından Adalet Bakanlığı'na seslenen sanatçıya Seren Serengil'den yanıt gecikmedi. Bakın karşılıklı ne yaptılar?

Seren Serengil'in Söylemezsem Olmaz programında Hadise-Reza Zarrab ilişkisine dair kanıtlar sunacağını açıklamasından sonra Hadise sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yapan şarkıcı Adalet Bakanlığı'na seslendi. Serengil'den ise yanıt gecikmedi.

serenserengil.jpg

ADALET BAKANLIĞI'NA SESLENDİ

Hakkında çıkan iddialara sesiz kalan Hadise bu defa dayanamadı. Instagram hesabından "Ben artık burdan tüm kadınlara, adalet bakanımıza, adalet sistemimize sesleniyorum. Bu yapılan şantaj, tehdit resmen özel hayatıma TECAVÜZ!" açıklamasını yaptı.

reza.jpg

SEREN SERENGİL'DEN YANIT: TUTUŞTU

Seren Serengil ise iddialarına programda devam ederek, yasak aşkın yazışmalarının hangi sitede yayınlandığını açıkladı. Ünlü yorumcu Hadise için "Tutuştu" yorumunu yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN