Hadise en zenginler listesine oynuyor! 2 yeni girişimiyle para basacak

Hadise en zenginler listesine oynuyor! 2 yeni girişimiyle para basacak

Mehmet Dinçerler ile 5 ay süren evliliğine geçtiğimiz ekim ayı içerisinde son veren Hadise, boşandıktan sonra birçok iddia ile karşı karşıya kaldı. Ünlü şarkıcı, özellikle Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile birliktelik yaşadığı iddiaları magazini derinden sarstı. Yasak aşk iddialarını şiddetle reddeden Hadise, bu kez iki reklamdan alacağı parayla gündeme geldi. Detaylara haberimizden göz atabilirsiniz…

Ünlü şarkıcı Hadise, beş hafta önce nikah masasına oturduğu iş adamı Mehmet Dinçerler ile tek celsede evliliğini noktaladı. Ayrılığın ardından Londra'ya giden ve çok yorulan Hadise, o anları takipçileriyle paylaştı.

Hadise

Londra'da kalmayan ünlü isim, yolculuğuna devam etti ve ardından Roma'ya adım attı. Seyahat danışmanı İlker Topdemir ile birlikte gezdiği şehirde tarihi yerleri gezen ve eğlenen şarkıcının, kaldıkları otel için yaklaşık 18 bin euro (335 bin TL) ödediği söylendi.

Hadise

40 MİLYON TL'LİK EV!

Boşandıktan sonra Mehmet Dinçerler'le yaşadığı Riva'daki evinden taşınan Hadise'nin geçtiğimiz haftalarda Yeniköy'de 40 milyon TL'ye ev aldığı ortaya çıktı. Gazeteciler kendisine bu haberi hatırlatıp şans dileyince şarkıcı gülerek "Kolay gelsin arkadaşlar" dedi.

Hadise

İlerleyen günlerde İstinye'de boy gösteren ünlü isim, ilk kez yeni eviyle ilgili soruları yanıtladı; Şu ifadeleri kullandı:

Yeni evim hayırlı olsun bana. Onu söyleyeyim. Şimdi saat çok geç oldu. Bu saatte konuşmayalım.

31 BİN 500 LİRALIK KONSER TARZI

Özel hayatı magazin gündeminden düşmeyen ünlü pop şarkıcısı geçtiğimiz günlerde Ankara'da hayranlarıyla buluştu.

Hadise

Fenomenler Ne Giymiş Instagram hesabında ünlü isimlerin tarzına bakıldığında Hadise'nin inandırıcı konser tarzı görüldü ve hayranlarından tam not aldı. Buna dayanarak; Güzel şarkıcının giydiği derin kesim elbisenin fiyatının 23 bin TL, hologram efektli çizmenin değerinin ise 8472 TL olduğu öğrenildi.

Hadise

22 MİLYON TL!

Şu sıralar özel hayatında gündem olmayan Hadis (37), ünlü bir mücevher markasının yeni yüzü oldu.

Geçtiğimiz aylarda bir kozmetik markasının yüzü olan ve 10 milyon TL'ye yakın gelir elde eden güzel şarkıcının yeni sözleşmeyle 12 milyon TL kazandığı iddia edilmişti.

Böylece Hadise, iki reklamdan 22 milyon TL kazanarak rekor kırdı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN