Hadise-Mehmet Dinçerler boşanmasında flaş detay! Mehmet'e yazık olmuş

Hadise-Mehmet Dinçerler boşanmasında flaş detay! Mehmet'e yazık olmuş

Mehmet Dinçerler ile kısa bir evlilik yaşayan Hadise geçen yıl boşanma kararı almıştı. Olaylı bir şekilde boşanan ikilinin parasal nedenlerden dolayı boşandığı iddia edilmişti. Söylemezsem olmaz programının yorumcusu Bircan Bali'den şoke eden bir iddia geldi. Hadise ve Mehmet Dinçerler'in boşanma nedeni "Yok artık" dedirtti

Geçen yıl gizli saklı evlenen Hadise, Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmuştu. Aile içi bir davetle evlenen ikili düğününe dair paylaşım yapmamıştı. İkilinin evliliği ise sadece bir kaç ay sürdü. Olaylı boşanma süreci yaşayan Hadise ile Mehmet Dinçerler'in gerçek boşanma nedeni ortaya çıktı. Bakın Bircan Bali neler açıkladı?

hadise.jpg

HADİSE İLE MEHMET DİNÇERLER BOŞANMASINDA ŞAŞIRTAN DETAY

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise, Mehmet Dinçerler ile boşanmış, günlerce sosyal medya gündeminden düşmemişti. İkilinin parasal konular ve Dinçerler'in borçları yüzünden boşandığı iddia edilmişti.

mehmetdincerler.jpg

BİRCAN BALİ'DEN HADİSE İDDİASI

Günlerce magazin gündemine yer alan ikili hakkında Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Bircan Bali tarafından şoke eden bir iddia ortaya atıldı.

memo.jpg

İKİLİNİN BOŞANMA NEDENİ "YOK ARTIK" DEDİRTTİ

Bali'nin iddiasına göre Mehmet Dinçerler-Hadise boşanmasının nedeni kahvaltıydı.

bircanbali.jpg

İddiaya göre; Hadise, eşi Mehmet Dinçerler'e kahvaltı hazırlamış, Dinçerler ise çok beğenip kendisini buna alıştırmamasını söylemişti. Hadise ise Mehmet Dinçerler'e bunu asla bir daha yapmayacağını "Ben Hadise'yim" diyerek tepki göstermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN