Hadise ile Murda'dan sevenlerine sürpriz

Hadise ile Murda'dan sevenlerine sürpriz

Ünlü sanatçı Hadise, çok konuşulan ‘İmdat’ düetini yaptığı rap sanatçısı Murda ile İstanbul Bebek’te görüntülendi. İkili ard arda araçlarıyla çıktıktan sonra Kuruçeşme’deki bir kulübe giderken yeni bir düetin müjdesini verdi.

Son zamanlarda yaşadığı boşanma davasıyla gündemde olan Hadise, Mehmet Dinçerler’den ayrıldıktan sonra çıkardığı ‘Feryat’ şarkısıyla dinlenme rekoru kırmıştı.

YENİ ŞARKI YOLDA

Hadise, daha önce birlikte ‘İmdat’ düetini yaptığı ve ‘O ses Türkiye Rap’ programında birlikte jüri koltuğunda yer aldığı rapçi Murda ile görüntülendi.

Hürriyet Kelebek'in haberine göre, Bebek’te buluşan ikili, Bebek Balıkçısı’nda yedikleri yemeğin ardından çıkışta kameralara yakalandı. Mikrofonların uzatıldığı Hadise, “Murda ile yeni bir şarkı çalışmasına başlıyoruz. Bugün çok konuşmayacağım. Sizlere kolay gelsin arkadaşlar” diyerek aracına bindi.

BİRLİKTE GECE KULÜBÜNE GEÇTİLER

Kendi arabalarıyla peş peşe Kuruçeşme’deki bir kulübe giden ikili, geceye burada devam etti. Murda mekândan Avrupa’daki konserlerinin organizasyonunu yapan Alper Ajda’yla birlikte ayrıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN