Hadise'den kötü haber! Artık dayanamadı "Sabah uyandığımda..."

Hadise'den kötü haber! Artık dayanamadı "Sabah uyandığımda..."

Son dönemlerde konserden konsere koşan Hadise'den kötü haber geldi. Boşanma sonrasında kendini işe veren Hadise, yoğun iş temposuna dayanamadı. Nazara gelen Hadise apar topar hastaneye kaldırıldı. Hadise'den ilk açıklama geldi

Mehmet Dinçerler ile olaylı boşanan Hadise, iş temposuna ara vermeden devam ediyor. Son klibi ile büyük ses getiren Hadise, hastaneye kaldırıldı. Sevenlerini üzen ünlü sanatçı açıklama yaptı. Duyanlar geçmiş olsun mesajlarını iletti.

hadiseee.jpg

HADİSE'DEN KÖTÜ HABER! HAYRALARIN ÜZDÜ

Kısa bir evlilik yaşayan Hadise geçen yıl boşanma kararı almıştı. Sessiz sedasız evlenen ünlü sanatçı yine aynı şekilde boşanmıştı. Kısa sürede kendini toparlayan Hadise, yoğun konser maratonuna başladı. 2023 yılının en çok çalışan kadın sanatçıları arasına giren Hadise'ye nazar değdi.

hadisecik.jpg

APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI

Hastaneye kaldırılan Hadise, sabah uyandığında boyunun tutulduğunu belirterek hayranları için açıklama yaptı.

hadisekonser.jpg

Konser için Kıbrıs'a giden Hadise, "Gece uyuduktan sonra sabah kalktığımda boynum tutulmuş ve hasta hissettim. Serum aldım ve doktorum da müdahale etti. Kıbrıs'a geldiğimde de serum tedavisine devam ettim. Sayenizde ayaktayım ve sizlerle beraberim." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN