Hadise'nin Aşkı Sınırları Aştı! İşte Muradına Eren Hadise'den Düşman Çatlatan Balayı Paylaşımı

Ünlü Şarkıcı Hadise, uzun zamandır beraber olduğu İş İnsanı Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı'nda sessizce evlendi. Hadise'nin bu ani evlilik kararı magazin gündeminde tartışma başlatırken, güzel şarkıcıdan balayı için de ilk video geldi. İşte herkesin imrenerek izlediği balayı görüntüleri.

Uzun zamandır Mehmet Dinçerler ile dolu dizgin aşk yaşayan Popçu Hadise sonunda muradına erdi. Geçtiğimiz günlerde basına kapalı gerçekleştirdiği ve sadece aile üyelerinin katıldığı bir törenle dünya evine giren Hadise, bu kararı ile herkesi şoke etmişti. Magazin dünyasına bomba gibi düşen evlilik haberi sonrası Hadise'den ilk yorum Kıbrıs'ta yaptığı konserden geldi. Mutluluğu yüzünden belli olan Hadise eşi Mehmet Dinçerler ile balayına çıktı. Balayı görüntülerini sosyal medya hesabından yayınlayan Hadise adeta herkesi büyüledi. İşte Hadise'nin balayı görüntüleri.

hadise.jpg

HADİSE-MEHMET DİNÇERLER AŞKI ÇIRAĞAN SARAYI'NDA SON BULDU

Antepli İş İnsanı Mehmet Dinçerler ile soluksuz bir aşk hayatına yelken açan Hadise, sonunda evlilik masasına oturdu. İlk evlilikleri olan çiftin mutluluğu adeta gözlerinden okunuyor. Ani bir kararla nikah masasına oturan Hadise'nin bu kararı ise tartışma konusu yarattı. Geçtiğimiz dönemlerde hamile olduğu iddia edilen Hadise'nin bundan dolayı apar topar nikah masasına oturduğu iddia edildi. Konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmayan çift nikah sonrası soluğu yurt dışında aldı. Balayına çıkan Hadise ve Mehmet Dinçerler o görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak adeta düşman çatlattı. Yaz günü şarkısı ile video hazırlayan Hadise'nin paylaşımı ise çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Yorum yapanlar arasında 7. defa evlenen Seda Sayan'da vardı.

hadise9.jpg

HADİSE EŞİYLE EĞLENCİ ANLARINI PAYLAŞTI SOSYAL MEDYA YIKILDI

Çalkantılı özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Şarkıcı Hadise, yaşadığı zor süreçten çıkarak Mehmet Dinçerler ile bir ilişkiye başlamıştı. Her defasında aşını dilinden düşürmeyen Hadise, Dinçerler'in Ocak ayında yaptığı evlilik teklifine "Evet" yanıtını vermişti. Düğünün yaz aylarında olması planlanırken, çiftten ani bir karar geldi ve Çırağan Sarayı'nda evlendiler. Çift tarafında henüz evlilikleri konusunda bir açıklama gelmezken, balayı görüntüleri sosyal medyaya düştü. Hadise ve Mehmet Dinçerler balayı için yurt dışına çıktılar.

Bizde Hadise'ye mutluluklar diliyor bu evliliğin uzun soluklu olmasını temenni ediyoruz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN