Halit Kıvanç bugün son yolculuğuna uğurlanacak

Halit Kıvanç bugün son yolculuğuna uğurlanacak

Usta gazeteci ve yazar Halit Kıvanç, 97 yaşında hayatını kaybetti. Kıvanç, bugün Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki binasında düzenlenen törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Duayen gazeteci ve yazar Halit Kıvanç, 97 yaşında hayata veda etti. Maç yorumculuğu ve sunucu olarak pek çok görevde bulunan Kıvanç, bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

Halit Kıvanç için ilk olarak kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki binasında bir tören düzenlenecek. Ardından Halit Kıvanç'ın naaşı, Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Basın Şeref Kartı ve Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü sahibi olan Halit Kıvanç, aynı zamanda Fenerbahçe yüksek Divan Kurulu üyesiydi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN