Halit Kıvanç'ın adı stadyumda ölümsüzleştirildi

Halit Kıvanç'ın adı stadyumda ölümsüzleştirildi

Kısa süre önce vefat eden duayen gazeteci ve spor spikeri Halit Kıvanç'ın adı, İBB'nin Gaziosmanpaşa'da yaptığı yeni stada verilerek ölümsüzleştirildi.

Geçtiğimiz Ekim ayında 97 yaşında hayatını kaybeden duayen gazeteci ve spor spikeri Halit Kıvanç'ın adı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziosmanpaşa'da FIFA standartlarına uygun yapılan stada verilerek ölümsüzleştirildi.

2017 yılında yapımına başlanan ve kısa süre önce tamamlanan stadyumun açılışı ise yakın zamanda yapılacak.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, stadyuma Halit Kıvanç'ın adının verileceğini sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla duyurdu.

İmamoğlu paylaşımında şu ifadeleri kaydetti:

Yakın zamanda kaybettiğimiz Halit Kıvanç'ın adı Gaziosmanpaşa'da yeni yaptığımız statta yaşayacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN