Hande Ataizi yeni diziyle ekranlara dönüyor: Savcı Süreyya rolüne hayat verecek

Hande Ataizi yeni diziyle ekranlara dönüyor: Savcı Süreyya rolüne hayat verecek

En son 'Bihter' filminde Firdevs karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hande Ataizi, yeni diziyle ekranlara dönüyor. Ataizi, Kore yapımı diziden uyarlama 'Taş, Kağıt, Makas' isimli dizide 'Savcı Süreyya' karakterine hayat verecek. Ekin Koç de Serra Arıtürk'ün başrollerini paylaştığı dizinin ocak ayında sete çıkması planlanıyor.

Geçmiş yıllarda 'Ruhsar' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Hande Ataizi'nin yeni adresi belli oldu.

hande-ataizi.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Camdaki Kız dizisinde 'Cana' ve Bihter filminde 'Firdevs' karakterine hayat veren ünlü oyuncu, 'Taş, Kağıt, Makas' isimli dizi için el sıkıştı.

hande-ataizi2.jpg

MF Yapım'ın Kanal D için çekeceği Kore yapımı 'Remember: War Of The Son' dizisinden uyarlanan yapımda Ataizi, dişli ve güçlü bir savcı olan 'Süreyya' rolünü canlandıracak.

hande-ataizi3.jpg

Yusuf Pirhasan yöneteceği dizinin ocak ayının başında sete çıkması planlanıyor. Uğraş Güneş yazdığı 'Taş, Kağıt, Makas'ta Ekin Koç ve Serra Arıtürk başrolleri paylaşıyor. Dizi için oyuncu görüşmelerine devam ediliyor.

taskagitmakas.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN