Hande Erçel'e kaynana vetosu: Gelinim olma ihtimali yok

Hande Erçel'e kaynana vetosu: Gelinim olma ihtimali yok

Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel'in fotoğrafı Arzu Sabancı'yı çileden çıkardı. Sabancılara gelin gideceği beklenen Erçel, müstakbel kaynanasından veto yedi. İddiayı duyanlar inanamadı. Bakın aralarında ne yaşanmış?

Hakan Sabancı'yla yeni bir aşka yelken açan Hande Erçel, aşkını artık gizlemiyor. Gelin konusunda seçici olan Arzu Sabancı'nın ilişkiye onay vermediği iddia edildi. Erçel'in bir fotoğrafına sinirlendiği söylenen Arzu Sabancı, "Gelinim olma olasılığı Özge'den daha düşük" dediği iddia edildi.

ercelhande.jpg

HANDE ERÇEL'E KAYNANA ENGELİ

Magazingözü'nün haberine göre; Hande Erçel'in her istediğini yapacak kadar aşık olan Hakan Sabancı sevdiği kadın ve annesinin arasında kaldı.

handercel.jpg

Sabancı ailesine gelin gitmek isteyen ama kariyerinden de vazgeçemeyen Hande Erçel Arzu Sabancı'yı sinirlendirdi.

hande.jpg

PAYLAŞIMINA SİNİRLENDİ İDDİASI

Kendi topuğuna sıkan Erçel paylaştığı bir fotoğrafla Hakan'ın kendisini annesine sevdirme ihtimalini tamamen ortadan kaldırdı.

arzusabanci.jpg

ÖZGE ULUSOY'U DA İSTEMEMİŞTİ

Daha önce Hacı Sabancı ile beraber olan manken Özge Ulusoy'u istemeyen Arzı Sabancı, Hande'ye de resti çekti.

ercel.jpg

Fotoğrafı gören Arzu Sabancı "gelinim olma ihtimali Özge'den(Özge Ulusoy) bile daha düşük" dediği iddia edildi. Görüntü ise merak konusu oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN