Haydar Dümen'in mirası hiç tanımadıklarına kaldı

Haydar Dümen'in mirası hiç tanımadıklarına kaldı

Haydar Dümen vefatından önce Beyoğlu'nda sahibi olduğu bina ve daireleri satışını yapması için emlakçısına devretti. Dümen'in ölümünden önce emlakçının hayatını kaybetmesiyle miras, emlakçının çocuklarına kaldı. Haydar Dümen'in eşi Gül Dümen, kocasının mirasını geri alabilmek için dava açmaya hazırlanıyor.

Psikiyatrist ve yazar Haydar Dümen geçtiğimiz günlerde 92 yaşında Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetmişti. Dümen'in ölümünün ardından mirasıyla ilgili beklenmedik bir olay yaşandı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Haydar Dümen'in ölmeden önce Beyoğlu Sıraselviler'de muayenehanesinin yanı sıra aynı bölgede bina, daire, dükkan gibi mülklerini, satışını yapması için emlakçısına devretti. Ancak Dümen ve emlakçının hayatını kaybetmesinin ardından milyonluk mülkler emlakçının çocuklarına kaldı. Yaklaşık 100 milyon liralık mirasın ardından Dümen'in eşi Gül Dümen'in yaşanan karışıklığı gidermek için hukuk mücadelesi başlatacağı bildirildi.

haydar-dumen-mxko-cover.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN