Huzurevlerinde çalışacak yeni personeller aranıyor! Bu işleri yapanlara en az 8500 TL maaş verilecek

Huzurevlerinde çalışacak yeni personeller aranıyor! Bu işleri yapanlara en az 8500 TL maaş verilecek

Vatandaşın İşsizlikten yakındığı bu zamanda İŞKUR dev istihdam projeleri ile halkı desteklemeye devam ediyor. KPSS koşulu olmadan personel alımı yapılacağı duyurusu yaptı. İşte haberin detayları…

İş arayanların sayısı her geçen gün arttığı bu günler de İŞKUR huzurevlerine personel alımı olacağı ilanını yayınladı. Huzurevlerin de çalışmak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın. İşte haberin detayları…

banka

İŞKUR ÜZERİNDEN HUZUREVİ İÇİN PERSONEL VE İŞÇİ ALIMI YAPILACAK! AŞÇI, TEMİZLİK GÖREVLİSİ...

İŞKUR huzurevlerine personel alımı yapacağını açıkladı. Huzurevi personeli olarak çalışmak için başvuran adaylarda KPSS şartı aranmaz. Huzurevi personeli alımı ile ilgili daha fazla bilgi haberin devamında bulunabilir.

İŞKUR'dan yapılan açıklamada, Türkiye genelinde personel ve işçi alımı bilgilerinin yer aldığı ihalelerde KPSS şartı aranmadığı belirtildi. Peki huzurevlerinde eleman ve işçi alımında aranan şartlar nelerdir? Huzurevi personeli ve işçileri hangi eyaletler için işe alıyor? Huzurevi personeli işe almak için hangi eğitim gereksinimleri gerekiyor?

İŞKUR HUZUREVLERİNE PERSONEL VE İŞÇİ ALIMI YAPILACAĞI DUYURDU

İŞKUR huzurevlerine personel alımı yapacağını açıkladı. İŞKUR tarafından yapılan duyuruya göre Türkiye genelinde personel ve işçi alımı yapılacağı bilgisi yer alırken, Huzurevi personel alımı için başvuru yapacaklardan KPSS şartı istenmeyecek.

İŞKUR tarafından yapılan duyuru ile ilana başvurmak isteyen adaylar için başvuru koşulları ve başvuru sürecinde istenen belgeler merak ediliyor.

HUZUREVİ BÜNYESİNE ALINACAK KADRO LİSTESİ AÇIKLANDI

İŞKUR'un yayımladığı Personel Alım İlan’ına göre huzurevine işçi ve personel alımına ilişkin personel listesi şöyle:

Huzurevlerinde Beden İşçisi (Genel), Temizlik Görevlisi, Aşçı Yardımcısı, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, Hemşire ve Sosyal Hizmet Uzmanı alımı yapılacak. Sosyal hizmet uzmanı olarak çalışan personelin, alanında uzman, yaşlıların sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecek, sosyal destek ve danışmanlık hizmeti verebilecek nitelikte olmaması gerekir. Listelenen pozisyonlara başvurmak isteyen kişilerin, belirlenen meslek grubuna karşılık gelen bir okul diplomasına sahip olması gerekir.

Belirtilen pozisyona başvurmak istiyorsanız, Huzurevlerine işçi ve personel alımı ilanı üzerinden başvuru yapması gerekmektedir. Adayların huzurevi personeli ve personel alımı başvuru işlemlerini İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden online olarak tamamlamaları gerekmektedir. Başvuru hakkında daha fazla bilgi ve gerekli belgelerin detaylarına İŞKUR'un resmi internet sitesinden kolayca ulaşılabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN