İbrahim Saraçoğlu, sivilce izlerini yok eden kür tarifini paylaştı: Bu kür ile ne sivilce ne izi kalıyor!

İbrahim Saraçoğlu, sivilce izlerini yok eden kür tarifini paylaştı: Bu kür ile ne sivilce ne izi kalıyor!

Sivilce izlerinden kurtulmak için kozmetik ürünlerine tonlarca para harcayanlar dikkat! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu sivilce izlerini yok eden kürünü paylaştı. Elma sirkesi ile karıştırın yüzünüze sürün. Bu kür ile ne sivilce ne izi kalıyor! Deneyenlerin favori güzellik tarifi oluyor. İşte İbrahim Saraçoğlu'nun sivilce lekelerini geçiren kür tarifi...

Ergenlik döneminde oluşan ve zamanla geçmesine rağmen iz bırakan sivilcelerden kurtulmanın yolu artık çok basit. Yüzünüzde oluşan sivilce lekelerinden dolayı müzdaripseniz bu kürü mutlaka denemelisiniz. Dermatoloji uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, sivilce izlerini yok eden kür tarifini paylaştı. Elma sirkesi ile karıştırın ve mucizevi etkiyi anında görün. Bu kür ile ne sivilce ne izi kalıyor!

SİVİLCE LEKELERİNİ ANINDA GEÇİRİYOR

Doğal yaşam karışımları ile tanınan İbrahim Saraçoğlu, sivilce lekelerini anında yok eden gizli tarifini verdi. Saraçoğlu, sivilcelere karşı elma sirkesi ve maden suyundan oluşan basit bir kürün etkili olabileceğini belirtti. Bu iki doğal malzeme ile sivilce lekelerinden anında kurtulacaksınız.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, sivilce sorunu yaşayanlar için doğal bir kür önerdi. Saraçoğlu'nun önerdiği kürde elma sirkesi ve maden suyu kullanılıyor.

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NUN SİVİLCE GEÇİREN KÜR TARİFİ

Kürün malzemeleri ve hazırlanışı şöyle:

  • 1 yemek kaşığı doğal elma sirkesi
  • 1 yemek kaşığı doğal maden suyu

ibrahim-saracoglu-sivilce-izlerini-yok-eden-kur-tarifini-paylasti-bu-kur-ile-ne-sivilce-ne-izi-kaliyor-1

UYGULANIŞI

Bu iki malzeme karıştırılarak bir kaba alınıyor. Ardından pamuk yardımıyla sivilce bulunan yüz bölgelerine bu karışım yaklaşık 15-20 dakika uygulanıyor.

Uygulama sonrası yüz doğal kükürtlü sabunla yıkanarak temizleniyor. Saraçoğlu, bu işlemi sivilceler geçene kadar günde iki kez, sabah ve akşam olarak tekrarlanmasını öneriyor. Ayrıca Saraçoğlu, daha inatçı sivilcelerde ceviz yaprağı kaynatmasının da faydalı olabileceğini belirtti. Kaynatılan ceviz yaprakları sivilceli bölgelere pamukla sürülüp bekletiliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN