İbrahim Tatlıses'in kızından babasını kızdıracak paylaşım! Tatlıses görmesin!

İbrahim Tatlıses'in kızından babasını kızdıracak paylaşım! Tatlıses görmesin!

14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde AK Parti'den milletvekilliği adaylığı için başvuruda bulunan ancak başvurusunu reddedilen İbrahim Tatlıses'in kızı Melek Zübeyde Akkaş'ın paylaşımı herkesi şaşırttı. Tatlıses'in kızının paylaşımına vereceği tepki ise şimdiden merak konusu oldu.

Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'da gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katılarak "Bize Cumhurbaşkanımız yeter gerisi te go ti çı goti. Son nefesime kadar da Cumhurbaşkanımızın yanındayım. Allah hepinizden razı olsun" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken ve 14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde 5. kez AK Parti'den milletvekili adaylığı için başvuruda bulunan ancak seçilemeyen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızından şaşırtan 'Millet İttifakı' paylaşımı geldi. Ünlü türkücünün kızının yaptığı paylaşım herkesi ters köşe yaptı.

Daha önce 4 defa milletvekili aday adayı olmuştu! İbrahim Tatlıses resmen açıkladı! Bir kez daha aday olacak mı?

KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLEDİĞİNİ AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini her fırsatta dile getiren ve 5. kez AK Pari'den milletvekili adaylığı başvurusunda bulunan, İbrahim Tatlıses'in başvurusu olumsuz sonuçlanırken Tatlıses'in kızı Melek Zübeyde Akkaş'ın 'Millet İttifakı' paylaşımı herkesi şaşırttı.

İbrahim Tatıses'in Perihan Savaş ile olan evliliğinden dünyaya gelen Melek Zübeyde Akkaş, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda Millet İttifakı lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini açıkladı.

Erdoğan'a hayranlığıyla bilinen Tatlıses'in kızından çok konuşulacak Millet İttifakı paylaşımı

Akkaş paylaşımında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın yer aldığı bir kareyi paylaşarak "Geliyorlar" notunu düştü. Babasının aksine Millet İttifak'ını destekleyen Akkaş'ın paylaşımı dikkat çekti.

Evli ve 3 çocuk annesi Melek Zübeyde Akkaş, ailesi ve kardeşlerinin yanı sıra gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih ediyor.

Her fırsatta Cumhurbaşkan'ı Erdoğan'ı desteklediğini vurgulayan İbrahim Tatlses'in Akkaş'ın paylaşımına vereceği tepki merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN