İki dakikada tüm servetini kaybetti! Dünyanın en zengin adamına 92 katrilyonluk şok

İki dakikada tüm servetini kaybetti! Dünyanın en zengin adamına 92 katrilyonluk şok

Dünyanın en zengin adamının 92 katrilyon dolarlık tüm servetini iki dakika kaybettiği hikayesi, duyanlara tebessüm ettiriyor. İşte, trajikomik hikayenin detayları...

ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki Delaware County'de yaşayan 56 yaşındaki Chris Reynolds, 2013 yılında bir Temmuz sabahı Paypal hesabını açtığında, tamı tamına 92 katrilyon dolar olduğunu gördü ve kısa bir süreliğine 'dünyanın en zengin adamı' ve daha da önemlisi 'tek katrilyoneri' oldu.

Reynolds bu haliyle, net serveti 67 milyar dolar olan telekom kralı Carlos Slim'den 'bir milyon kat' daha zengindi.

dunyanin-en-zengin-insani-1.jpg

"ÖZÜR DİLEDİLER..."

Reynolds, CNN'e verdiği röportajda, o ana ilişkin olarak şunları söyledi: "İlginç bir his. Birilerinin benimle eğlendiğini düşündüm..."

Bu, o güne dek eBay'de eski BMW lastiklerini satarak 1000 doların biraz üzerinde para kazanmış biri için şüphesiz büyük bir şoktu.

Ancak her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi, PayPal da hatasını çabucak fark ederek sorunu düzeltti ve neden olduğu 'rahatsızlık' için Reynolds'tan özür diledi.

PAYPAL YENİ TEKLİFTE BULUNDU

Paypal konuya ilişkin açıklamasında, "Bu açıkça bir hatadır ve Bay Reynolds'un, bunu anlamasını umut ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Online ödeme servisi ayrıca, yaşanan aksaklıktan ötürü Reynolds'un seçeceği bir hayır kurumuna bir miktar para bağışlamayı teklif etti.

dunyanin-en-zengin-insani-2.jpg
Chris Reynolds

O PARAYA SAHİP OLSA NE YAPARDI?

Reynolds, kendisine parayı elinde tutabilseydi ne yapacağını soran Philadelphia Daily News'e demecinde, ülkesinin tüm borçlarını ödeyeceğini söyledi ve iyi bir fiyat teklif edilirse, profesyonel ligde mücadele eden bir beyzbol takımı olan Philadelphia Phillies'i satın alacağını da sözlerine ekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN