İki resim arasındaki 3 farkı 9 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 150 çıkıyor! Şimdi zekanı test et

İki resim arasındaki 3 farkı 9 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 150 çıkıyor! Şimdi zekanı test et

Farkı bulun: Yürüyen bir köpeğin iki resmi arasında 3 fark var ve bunları 9 saniye içinde bulmanız gerekiyor. Şimdi gözlem becerilerinizi test edin.

İki özdeş resim arasındaki farkı bulmak, netizenlerin keyif aldığı en popüler çevrimiçi etkinliklerden biridir. Görüntüler ilk bakışta aynı gibi görünse de, mücadeleyi başarıyla tamamlamak için belirli bir süre içinde tanımlanması gereken farklılıklar vardır.

Bu aktivite eğlencelidir ve aynı zamanda onu uygulayanlarda detaylara dikkat ve görsel algı gibi bilişsel yetenekleri geliştirmeye yardımcı olur. Düzenli olarak bu tür faaliyetlerde bulunmak, yaşlı yetişkinlerde bilişsel düşüşün önlenmesine de yardımcı olur. Gözlem becerileriniz ne kadar iyi? Aşağıdaki görsele bakın ve 9 saniyede 3 farkı bulun.

kapak-002.jpg

İKİ RESİM ARASINDAKİ 3 FARKI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan iki görsel, yürüyen bir köpeğin yan yana iki görselini gösteriyor. Görseller ilk bakışta aynı gibi görünse de iki görsel arasında 3 fark var ve onları bulmak için 9 saniyeniz var.

Yalnızca en dikkatli kişiler, zaman sınırı içinde iki görüntü arasındaki farkları tespit edebilecektir. Tüm farklılıkları tespit etmenin en iyi yolu, görüntüleri dikkatlice izlemek ve göze çarpan herhangi bir sapmayı tespit etmektir.

GİZLİ FARKLARI BULABİLİR MİSİN?

Bazı farklılıklar kolayca fark edilirken, diğerlerinin fark edilmesi zor olabilir ve daha dikkatli bakmanızı gerektirebilir. Şimdiye kadar kaç fark gördünüz? Daha sonra kontrol edebilmek için hızlıca not alın.

Bu aktivite, bilişsel yetenekleri geliştirmek için faydalı olan eleştirel düşünmeyi uyararak beyin için mükemmel bir egzersiz görevi görür. Bu tür aktivitelerin uygulanması, hafızanın daha iyi tutulmasına ve genel zihinsel çevikliğin artmasına neden olarak beyin sağlığını korumanın ve bilişsel gerilemeyi önlemenin harika bir yolu olabilir.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Tüm farklılıkları tespit ettiniz mi? Acele edin, zaman yakında bitecek. Tüm farklılıkları aynı anda tespit etmek mümkün değildir. Şimdiye kadar, meydan okumanın sonuna geldik. Kaçınız zaman sınırı içinde tüm farklılıkları tespit edebildiniz? 3 farkın ne olduğunu merak mı ediyorsunuz? O zaman aşağıdaki çözüme göz atın. İki resim arasındaki farklar şunlardır:

2-005.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN