İki resim arasındaki 5 farkı 15 saniyede bulabilecek kadar zeki misin? Şimdi IQ seviyeni test et

İki resim arasındaki 5 farkı 15 saniyede bulabilecek kadar zeki misin? Şimdi IQ seviyeni test et

Farkı bulun: Gözlem becerilerinizi hem geliştiren hem de kontrol eden birkaç bulmaca vardır. Böyle bir zihinsel test, farklılıkları bulmaktır. Bakalım aşağıdaki resimler arasındaki 5 farkı 15 saniyede görebilecek misiniz?

Dünyada zihni canlandırmaya ve kişinin beyin gücünü artırmaya yardımcı olan pek çok bulmaca vardır. Zihninizi genişletmek için harika bir araç, bu tür bulmacaları çözmektir ve bugün sizin için eğlenceli bir fark testi yapıyoruz.

Farklılıkları bulmak, gözlem becerilerinizi geliştirmek için harikalar yaratır ve aynı zamanda kanıtlanmış bir ruh hali yükselticidir. Bir testin heyecanı ve devam eden ödül, kan dolaşımına dopamin ve diğer mutlu hormonları salar. Bu nedenle, zihinsel kapasitenizi artırmak ve moralinizi yükseltmek için aşağıdaki fark noktası mücadelesine göz atın. İki resim arasındaki 5 farkı 15 saniye içinde bulmalısınız.

kapak-001.jpg

İKİ RESİM ARASINDAKİ FARKLARI BULUN

Yukarıdaki resimde bir kadın, yüzen bir çörek üzerinde suya dalmanın tadını çıkarıyor. Daha heyecanlı olabilir mi! Hanımefendinin neredeyse aynı iki görüntüsü arasındaki farkları bulmalısınız. Ancak sadece 15 saniyeniz var. Yalnızca gerçek zekiler zaman sınırı içinde gizli farkları bulabiliyor. Şimdi zekanı test et.

GİZLİ FARKLARI BULDUN MU?

İnsanların çoğu, görevi zamanında yerine getirmekte başarısız olur. Onlardan biri olup olmadığınızı veya günümüzün modern Sherlock Holmes'u olup olmadığınızı görmenin zamanı geldi.
Öğrenmek için verilen süre içinde tüm farklılıkları bulun! Süre doldu.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Tüm farkları buldunuz mu? Eğer öyleyse, bu fark testine giren insanların çoğunu yendiniz. Gitmeden önce, diğer benzer farkları bulma testlerine ve diğer zeka oyunlarına bir göz atın. Aşağıdaki resim ile bu eğlenceli bulmacanın cevabını öğrenin.

2-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN