İnsanların %95'i resimdeki ceylanı göremiyor! Sadece kartal gözlü olanlar 5 saniyede fark edebiliyor!

İnsanların %95'i resimdeki ceylanı göremiyor! Sadece kartal gözlü olanlar 5 saniyede fark edebiliyor!

Bu optik illüzyon bulmacasında dağlarda gizlenmiş bir ceylan var. Görebiliyorsan şahin gibi gözlerin var. Yapabilir misin?

Optik illüzyonlar, beynimizi gözle görünenin ötesini görmeye zorlayarak yüzyıllardır insan zihnini şaşırttı ve merak uyandırdı. Görüşünüze oyun oynayan akıllara durgunluk veren görüntülerden mantığa meydan okuyan büyüleyici tasarımlara kadar, optik illüzyon bulmacaları hayal gücünüzün sınırlarını genişletmeyi vaat ediyor. Bu bulmacaların amacı, gözünüzün önünde, burnunuzun dibinde neyin saklandığını görmektir. Bu bulmacalar, gözlem becerilerinizi geliştirmenin ve detaylara dikkatinizi geliştirmenin harika bir yoludur. Peki, bugün sizin için hazırladığımız optik illüzyon bulmacasına hazır mısınız? Hadi başlayalım.

1-012.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ CEYLANI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görüntü kayalık bir dağa ait. Kayaları ve üzerlerinde büyüyen yabani bitki örtüsünü görebilirsiniz. Şimdi resimde bir yere gizlenmiş bir ceylan var. Fark edebiliyor musun? Bunu yapmak için sadece 5 saniyeniz var. Ve senin zamanın şimdi başlıyor. Her şey gönlünce olsun!

Bu yazının sonunda bu optik bulmacanın çözümünü sağladık. Bir ipucu istiyorsanız, işte size bir tane. Optik illüzyon ipucu : Ceylan bu resmin üst kısmında bir yerde. Bu ipucunun yardımıyla ceylanı kolaylıkla görebileceğinizi umuyoruz. Henüz buldun mu? Zaman daralıyor ve geri sayım başlayacak.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Süre doldu. Ceylanı 5 saniyede fark edebildiniz mi? Eğer öyleyse zaman sınırı içinde bulanları tebrik ederiz. Ancak hala bulamayanlar çözümü görmek için aşağıdaki resmi kontrol edebilir. İşte ceylan:

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN