İnsanların %95'i resimdeki gizli köpeği göremiyor! Sadece şahin gözlü olanlar 7 saniyede bulabiliyor!

İnsanların %95'i resimdeki gizli köpeği göremiyor! Sadece şahin gözlü olanlar 7 saniyede bulabiliyor!

Bu optik yanılsama resminde gizlenmiş köpeği yalnızca iyi gözlemci olan kişiler görebilir. Kendini onlardan sayıyor musun? Hadi bulalım.

Optik illüzyonlar, yüzyıllardır dünyanın her yerindeki insanların merakını uyandırdı. İnternet son zamanlarda optik illüzyon bulmacalarına takıntılı hale geldi. Bu optik gizemler tipik olarak belirli nesnelerin kafa karıştırıcı ve akıllara durgunluk veren resimlerinden oluşur. Bu fotoğraf bulmacaları, gözlemsel ve ayrıntılara dikkat etme becerilerinizi keskinleştirmek içindir. Ve her zaman olduğu gibi, bugün sizin için eğlenceli ve zor bir görsel yapbozumuz var. Meydan okumaya hazır hissediyor musun? Hadi başlayalım.

1-015.jpg

RESİMDEKİ SAKLAN KÖPEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görüntü, arka bahçede tutulan yüzlerce ahşap kütüğü göstermektedir. Şimdi ilk bakışta resimde kütüklerden başka bir şey yokmuş gibi düşünebilirsiniz; ancak resme iyice baktığınızda, resimde sevimli ve kabarık bir şey de bulacaksınız. Resimdeki sevimli şey bir köpek. Şimdi senin görevin verilen süre içinde resimli bulmacanın içine gizlenmiş köpeği bulmak. Bu mücadeleyi geçmek için 7 saniyeniz var ve süreniz şimdi başlıyor. Her şey gönlünce olsun.

GİZLİ KÖPEĞİ BULDUN MU?

Sizin için faydalı bir ipucu: Köpek kütüklerle aynı renkte ve uzağa bakıyor. Köpek şeklindeki herhangi bir silüet aramanız gerekecek. Ancak o zaman bu nihai görsel mücadeleyi geçebilecek misin? Aşağıda bu optik illüzyon mücadelesinin çözümünü veriyoruz. Ancak resimdeki köpeği 7 saniye içerisinde kendiniz bulmaya çalıştığınızdan emin olun.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki gizli köpeği bulanları tebrik ederiz. Fakat hala bulamayanlar cevabı öğrenmek için aşağıdaki resmi kontrol edebilir.

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN