İnsanların %99'u çizgilerin arasındaki gizli hayvanı göremiyor! Sadece gerçek zekiler 9 saniyede bulabiliyor!

İnsanların %99'u çizgilerin arasındaki gizli hayvanı göremiyor! Sadece gerçek zekiler 9 saniyede bulabiliyor!

Optik illüzyon IQ testi: Bu görsel meydan okumada, resimdeki çizgilerin arkasına gizlenmiş bir hayvanı bulmaya çalışın. Gizli hayvanı 9 saniyede gördünüz mü?

Optik illüzyon, farklı görünümlere sahip olan ve farklı şekilde algılanabilen bir nesnenin veya bir çizimin veya bir resmin akıl almaz bir gösterimidir. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi birçok optik yanılsama türü vardır. Birçok optik yanılsama görüntüsü, gördüklerimize dayanarak kişiliğimizin gizli yönlerini ve en derin arzularımızı ortaya çıkarabilir. Bunlar aynı zamanda zeka seviyenize biraz ışık tuttukları için psikanaliz alanının bir parçasıdır. Böyle güzel bir örnek, resimdeki çizgilerin arkasına bir hayvanın gizlendiği optik illüzyonda görülebilir.

1-007.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HAYVANI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görüntü, gözlerinizden bir şeyler saklayarak zihninize oyunlar oynayacak bir optik yanılsamadır. Bu illüzyon, beyninizle birlikte görüşünüzü test etmek için yaratılmıştır. Resimde bir hayvanın çizgilerin arkasına saklanıyor.

Çizgilerin arkasındaki gizli ren geyiği bulmakta zorlanıyorsanız, yardım etmek için buradayız! Çizgilere yakından bakmak gerekiyor. Şimdi, çözmekte zorlanıyorsanız, gözlerinizi kısmayı deneyin veya ekranınızı yukarı ve aşağı kaydırın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Gizli ren geyiğini tanımlayabiliyor musunuz? Dolayısıyla, bu optik yanılsamadaki zorluk, renkli çizgilerin arkasındaki ren geyiğini tanımlamaktır. Resmi yukarı aşağı kaydırıp biraz yana yatırırsanız çizgilerin gerisindeki ren geyiğini görebileceksiniz. Size kolaylık olması açısından aşağıda verilen görseldeki gizli ren geyiğinin yüzünü paylaştık:

2-008.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN