İnsanların %99'u resimdeki kutup ayısını göremiyor! Sadece keskin gözlü olanlar 8 saniyede bulabiliyor!

İnsanların %99'u resimdeki kutup ayısını göremiyor! Sadece keskin gözlü olanlar 8 saniyede bulabiliyor!

Bu akıllara durgunluk veren optik yanılsama resmi, içinde bir kutup ayısını gizliyor. 8 saniye içinde fark edebilir misin?

Optik illüzyonlar, beynimizi orada olmayan bir şeyi algılaması için kandıran görsel aldatmacalardır. Gözlerimizin ve beynimizin bilgiyi nasıl aldığı, ışığın nasıl yansıtıldığı veya kırıldığı ve hatta nesneleri nasıl algıladığımız gibi bir dizi nedenden kaynaklanabilirler.

Bu illüzyonlar yüzyıllardır var olmuştur ve bugüne kadar insanları şaşırtmaya ve şaşırtmaya devam etmektedir. Her biri gözü yanıltmak için kendine özgü bir yöntemi olan çok sayıda optik yanılsama biçimi vardır. Optik illüzyon bulmacaları zorlayıcı oldukları kadar eğlencelidir. Ve bugün sizin için gerçekten akıllara durgunluk veren bir yapbozumuz var. Onun için hazır mısın? Bakalım ne kadar hızlı çözebileceksiniz.

1.jpg

RESİMDEKİ KUTUP AYISINI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görüntü buzlu bir manzaranın görünümünü göstermektedir. İlk başta, resim normal görünebilir, ancak öyle değildir. Bir kutup ayısı buzlu ortamda saklanıyor. Burada bir yerde gizlenmiş bir kutup ayısı var. Verilen süre içinde bulabilir misin? Bu özel optik bulmacayı çözmek için size 8 saniye veriyoruz. Zamanını boşa harcama; Ayıyı görmek istiyorsanız işe koyulun.

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

Bu optik yanılsama, görme ve gözlem becerilerinizin bir testidir. Eğer verilen sürede kutup ayısını fark edebiliyorsanız o zaman 4k görüşünüz var. 8 saniyeniz dolduğunda, bu optik illüzyon bulmacasının çözümünü görmek için aşağı kaydırın. İşte kutup ayısı. Bir göz at:

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN