İzleyiciler sonunda muradına eriyor! Baba dizisinde izleyicilerin en büyük isteği gerçek oluyor

İzleyiciler sonunda muradına eriyor! Baba dizisinde izleyicilerin en büyük isteği gerçek oluyor

15 Şubat'tan bu yana Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan son dönemin en başarılı dizileri arasında yer alan 'Baba' dizisinin yeni bölümünde izleyicilerin en büyük isteği gerçekleşecek.

Son dönemin en başarılı yapımları arasında yer alan Show TV'nin Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği başrollerinde ise Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı 'Baba' dizisinin yeni bölümü izleyenleri muradına erdirecek.

Baba dizisi 2. sezon ne zaman? Baba dizisi ne zaman başlayacak? - Takvim

BUZLAR ERİYECEK İZLEYENLER MURADINA ERECEK

'Baba' dizisi hayranları, Özge Yağız'ın canlandırdığı Büşra Saruhanlı ile Hakan Kurtaş'ın canlandırdığı İlhan Karaçam'ın artık barışması gerektiğini dile getirirken dizinin 23. bölümünde ikili arasındaki buzların eriyeceğine dair sinyaller geldi.

23. Bölümün fragmanında Alper Çankaya'nın canlandırdığı Ahmet Kalkan karakterinin Hakan Kurtaş'ın canlandırdığı İlhan Karaçam karakterine saldırması gerilimi artırırken Haluk Bilginer'in canlandırdığı Emin Saruhanlı karakteriyle Levent Ülgen'in canlandırdığı Hacı Selahattin karakterinin karşı karşıya gelmesi büyük heyecan uyandırırken Emin'in, Selahattin'e yönelik sözleri dikkatleri çekti.

Dizinin yeni bölümünün fragmanında Tolga Sarıtaş ile Buse Meral ikilisinin canlandırdığı Kadir ile Firuze karakterleri de öne çıkan detaylar arasında bulunuyor.

Dosya:Baba dizisinin afişi.jpg - Vikipedi

GİZEMLİ KİŞİ KİM?

Geçen hafta ekranlara gelen bölümde Kadir, Firuze'yi öperken sokaktan geçen ve henüz kimliği belli olmayan birisi ikilinin fotoğraflarını çekmişti. İkilinin fotoğraflarını çeken bu gizemli kişi kim? Yeni bölümde bu gizemin de açıklığa kavuşması bekleniyor.

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı ‘Baba’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. Dizinin 23. yeni bölümünü 8 Kasım Salı akşamı Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN