Kaplumbağaların arasındaki gizli yılanı kimse bulamadı! Sadece şahin gözlü olanlar 10 saniyede bulabiliyor!

Kaplumbağaların arasındaki gizli yılanı kimse bulamadı! Sadece şahin gözlü olanlar 10 saniyede bulabiliyor!

Viral zeka oyunu, insanları kaplumbağaların arasına gizlenmiş bir yılanı bulmaya davet ediyor. Resimdeki gizli yılanı 10 saniyede tespit edebilir misin?

İnternet ara sıra yeni bir 'ara ve bul' bulmacası yayınlıyor. Zorluk seviyeleri ne olursa olsun, bu bulmacalar her yaş grubundan insanı meşgul eder ve eğlendirir. Ve cevaba bakmadan çözmenin verdiği tatmin eşsizdir. Arama çubuğuna 'zeka oyunu' kelimelerini yazıyorsanız, sosyal medya kullanıcılarını şaşırtan bir tane var. Kaplumbağaların arasında göz göre göre gizlenmiş bir yılanı vardır ve onu hemen fark etmek gerekir. Gizli yılanı 10 saniyede bulabilir misin?

1.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ YILANI BULABİLİR MİSİN?

Bir dijital sanatçı olan Gergely Dudás, sosyal medya üzerinde ilginç bir zeka oyunu paylaştı. "Kaplumbağaların arasında bir yılan bulabilir misin?" diyerek sahibi olduğu platformda yazdı. Sanatçının paylaştığı zeka oyunu, insanları sürüngen kaplumbağaların arasında mükemmel bir şekilde kamufle olmuş minik bir yılanı görmeye davet ediyor. Resimdeki gizli yılanı bulabilir misin?

GİZLİ YILANI GÖRDÜN MÜ?

Çalışmalar, beyninizi zor bulmacalarla ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olma eğiliminde olduğunuzu gösteriyor. Optik illüzyonlar her zaman beynimizin nasıl çalıştığına dair büyüleyici bilgiler verir. Belirli renk, ışık ve desen kombinasyonları, beynimizi orada olmayan bir şeyi görsel olarak algılaması için kandırabilir. Öyleyse bize söyleyin, bu optik illüzyon görüntüsünün içine gizlenmiş yılanı gördünüz mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu zeka oyununda yılanı görebildiniz mi? Cevabınız evet ise, bir kartalın gözlerine sahipsiniz. Cevap arayanlar için aşağıdaki resim size yardımcı olacaktır. Gizli yılanın doğru konumu resimde işaretlenmiştir.

2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN