Kardeşlerim dizisinin güzeli Asiye estetik harikası çıktı! Görenler hayal kırıklığı yaşadı

Kardeşlerim dizisinin güzeli Asiye estetik harikası çıktı! Görenler hayal kırıklığı yaşadı

ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Asiye rolüne hayat veren Su Burcu Yazgı Coşkun'un eski halini gören tanıyamadı. Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncusunun estetik yaptırdığı ortaya çıktı. Bakın Su Burcu Yazgı Coşkun'un ne haldeymiş?

Son dönemlerin genç oyuncuları arasında yıldızı parlayan Su Burcu Yazgı Coşkun eski haliyle herkesi şaşırttı. Yüzündeki değişimi görenler güzel oyuncunun estetik yaptırdığını söyledi. Güzelliği ile beğeni toplayan Kardeşlerim dizisinin Asiye'si bakın eskiden nasılmış?

asiye.jpg

KARDEŞLERİM DİZİSİNİN ASİYE'Sİ ŞAŞIRTTI

Kardeşlerim dizisinde oynadığı karakterle beğeni toplayan Su Burcu Yazı Coşkun, oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkat çekmeye devam ediyor.

9109-coskun-yazgi-burcu-su.jpg

Coşkun'a dair eski fotoğrafları görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

0x0-1614433266504.jpg

ESTETİK GÜZELİ ÇIKTI

Oyuncunun eski fotoğraflarını görenler, "Estetik güzeli" gibi yorumlar yaptı. Peki sizce Su Burcu Yazgı Coşkun'un yüzünden estetik var mı?

suburcu.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN