Kedilerin arasındaki gizli tavşanı bulabilir misin? Sadece yüksek zekaya sahip olanlar 11 saniyede bulabiliyor!

Kedilerin arasındaki gizli tavşanı bulabilir misin? Sadece yüksek zekaya sahip olanlar 11 saniyede bulabiliyor!

Bu akıllara durgunluk veren optik illüzyonda gizli tavşanı bulabilecek misiniz? Bir deneyin ve zamanı yenip yenemeyeceğinizi görün.

Optik illüzyonlar, beyninizi ve gözlem becerilerinizi zorlayan, sizi gizli bir nesne veya hayvan olmadığına inandıran görüntülerdir. Şimdi, kedilerin arasında gizli bir tavşan bulmanız gereken bu akıllara durgunluk veren optik yanılsama ile gözlem becerilerinizi test etmeye hazırlanın.

Optik İllüzyonlar, yoğun bir günde serinlemenin ve beyninizi günlük aktiviteler dışında bazı işlere zorlamanın bir yolu haline geldi. Pek çok optik illüzyon bulmacası internette dolaşıyor ve insanlar bunları çözmek için ellerinden gelenin en iyisini yapıyor.

1.jpeg

RESİMDEKİ GİZLİ TAVŞANI BULABİLİR MİSİN?

Bu büyüleyici meydan okumada senin görevin, kediler arasında gizlice saklanan sevimli bir tavşanı bulmak. Bu optik yanılsama sosyal medya üzerinde paylaşıldı ve çözmek için sadece 11 saniyeniz var.

Resme bakmaya başladığınızda, tavşanın mükemmel bir şekilde gizlenmesinde önemli rol oynayan kedilerle dolu arka planı fark edeceksiniz. İlk bakışta, görüntüde sadece kediler varmış gibi görünebilir. Ancak daha yakından bakarsanız, sahne boyunca gizlenmiş bir tavşan olduğunu görürsünüz.

Bu görüntünün içine dalmaya ve beyninize 11 saniye içinde kedilerle tavşanı ayırt etmesi için meydan okumaya hazır mısınız?

GİZLİ TAVŞANI BULDUN MU?

Tavşan avı nasıl gidiyor? Herhangi bir ilerleme kaydettiniz mi yoksa sadece odaklanmaya mı çalışıyorsunuz? Haydi, optik illüzyonlarda gizli nesneleri/hayvanları bulmanın en önemli anahtarı tüm dikkatinizi ona vermektir.

Bu yüzden tüm dikkat dağıtıcı şeyleri kapatın ve tekrar odaklanın. Tavşan görünür müydü? Cevabınız “Hayır” ise işte size bir ipucu: Tavşanın dişlerini aramaya çalışın. Kedilerden farklıdırlar.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Tavşanın nereye saklandığını bulmaya ne kadar yakındın? Geçtin ve buldun mu? Cevabınız evet ise, tebrikler. Başa dönebilir ve zamanlayıcı olmadan tekrar deneyebilirsiniz. Ancak bulamazsanız işte sana çözüm:

2.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN