Kerem Bürsin'li 'Lemi' geliyor: Rol arkadaşı belli oldu

Kerem Bürsin'li 'Lemi' geliyor: Rol arkadaşı belli oldu

Son dönemin popüler oyuncularından Kerem Bürsin'in geçenlerde duyurduğu yeni dizi projesi 'Lemi' ile ilgili ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Yakında sete çıkacak olan dizide son olarak, Bürsin'in başrolü paylaşacağı çocuk oyuncu belli oldu.

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin’in geçtiğimiz günlerde ilk karesini paylaştığı “Lemi” dizisi şimdiden merak konusu oldu. Son olarak Hande Erçel ile birlikte rol aldığı "Sen Çal Kapımı" dizisiyle izleyici karşısına çıkan Bürsin’in, “Yakında” notuyla duyurduğu dizi, dijital bir platform için çekilecek. Yapımını ise Ay Yapım üstlenecek.

1-002.jpgEbrar Alya Demirbilek

Yakında sete çıkacak olan dizinin şimdilik yalnızca fotoğraf çekimleri yapıldı. Kerem Bürsin hayranları tarafından merakla beklenen dizide Bürsin'in başrolü paylaştığı isim ise çocuk oyuncu Ebrar Alya Demirbilek oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN