Kibariye hakkında dolandırıcılık iddiası

Kibariye hakkında dolandırıcılık iddiası

İş insanı Sebahattin Girgin, şarkıcı Kibariye'den 2019 yılında 4.5 milyon lira ödeyerek Bodrum Yalıkavak'ta ev satın aldığını fakat tapuyu 2 yıldır alamadığını ve evi kendisinden başka bir kişiye daha kiraladıklarını ve başka bir kişiye de sattıklarını iddia etti. İşte detaylar...

Şarkıcı Kibariye ile eşi Ali Küçükbalçık'ın Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Yalıkavak semtindeki evlerini iki farklı kişiye kiraladıkları, yakın zamanda da başka bir alıcıya sattıkları ileri sürdü.

Hürriyet'te yer alan habere göre, iş insanı Sebahattin Girgin, Kibariye ve eşi tarafından dolandırıldığını öne sürdü. Dolandırıldığını dile getiren Sebahattin Girgin şunları söyledi:

"Ben bu evi 2 sene önce 4.5 milyon TL'ye Kibariye Hanım'dan satın aldım. Ataşehir'deki evlerinde görüştük. 2 milyon 300 bin TL banka borcu vardı, onu kapatmak ve çifte 2 milyon 200 bin TL ödemek üzere anlaştık. Kibariye, 'Benim okumam yazmam yok' dedi. Noterin imzası, satış vekaletiyle beraber elimde. Ali Bey'in 'Hiçbir alacağım kalmamıştır' diye imzaladığı belge de elimde. Ancak bu evi iki farklı kişiye kiralamışlar. Adamlar gelip evime 120 bin liralık zarar verdiler, beni şikayet ettiler. Bana 'can kardeşim' diye hitap eden Kibariye, benim için 'Hiçbir şekilde tanımıyorum, evimi gasp etmiş bir emlakçıdır' diye ifade verdi. Daha sonra da evi Ahmet Serin diye birine sattılar. Ali Bey ve Ahmet Bey beni ölümle tehdit etti, şikayetçi oldum."

image-750x-60ab784c5476f.jpg
Sebahattin Girgin

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN