Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran yarışmacı

Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran yarışmacı

ATV ekranlarının fenomen haline gelen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan bir soru ve yarışmacının verdiği cevap çok konuşuldu. Cevabının içinde olduğu soru için joker kullanan ve elenen yarışmacı sosyal medyanın diline düştü.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster 947. bölümü ile ekranlardaydı. Merve isimli yarışmacı henüz baraj sorusunda iken gelen soruya verdiği cevap ile sosyal medyanın çok konuşulanları arasına girdi.

fdghdfhfgjgh.jpg

Yarışmacıya "TDK'ye göre hangisi doğru yazılmıştır? sorusu yöneltildi. Cevap şıkları arasında düşünceye dalan yarışmacı soruda gizli olan cevabı fark edemeyince joker kullanma kararı aldı ve yarı yarıya jokeriyle doğru olmayan iki şıkkın elenmesini sağladı. Bunun ardından geriye B ve D şıkları olan "TDK'ye" ve "TDK'nın" şıkları kaldı.

0x0-1629628104455.jpg

YANLIŞ CEVABI SEÇTİ

İki şıkkı da telaffuz ederek doğruyu bulmaya çalışan Merve Ada isimli yarışmacı D şıkkını kendisine daha yakın buldu ve yanlış cevap verdiğini işaret eden sesi duyunca büyük üzüntü yaşadı.

dfhdfhdfhfhdfh.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN