Kızılcık Şerbeti Nilay'ın kardeşi de oyuncu çıktı! Çok popüler o dizide oynamış, paylaşım yapınca ortaya çıktı

Kızılcık Şerbeti Nilay'ın kardeşi de oyuncu çıktı! Çok popüler o dizide oynamış, paylaşım yapınca ortaya çıktı

Kızılcık Şerbeti dizisi ile ününe ün katan Feyza Civelek bu kez de kardeşi ile gündeme geldi. Meğer kardeşi de kendisi gibi oyuncuymuş. Beraber çekildikleri fotoğrafla ortaya çıktı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Uyuşturucu aldığı iddiaları ile magazin gündemine bomba gibi düşen Feyza Civelek, hem Kızılcık Şerbeti’nde canlandırdığı Nilay karakteriyle gündeme geliyor hem de özel hayatıyla. Ünlü isim şimdi de kardeşiyle magazin gündemine geldi. Kardeşiyle beraber çekildiği bir fotoğrafı paylaşınca kardeşinin de kendisi gibi ünlü olduğu ve son zamanların en popüler dizilerinden birinde oynadığı ortaya çıktı.

yeni-proje-24.jpg

YAPIM EKİBİNDEN OYUNCUSUNA DESTEK

Show TV'deki Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek, uyuşturucu alırken yakalanma iddialarıyla gündeme gelmişti. Yaşanan bu olayın üzerine dizinin yapım ekibi oyuncusuna sahip çıkarak rolüne devam etmesi yönünde karar aldı.

Bunların yanı sıra yer aldığı dizinin senaryosu annesi Melis Civelek yazdığı için “torpil” eleştirilerine de maruz kalmıştı.

yeni-proje-25.jpg

KARDEŞİ DE KENDİ GİBİ ÜNLÜ ÇIKTI

Magazin gündeminde kendisiyle alakalı birçok konu konuşulurken bu kez de kardeşiyle gündeme geldi. Civelek'in erkek kardeşinin de Melis Civelek'in bir başka dizisinde oynadığı ortaya çıktı.

capture-20240523135111672.jpg

Melis Civelek'in oğlu Feyza Civelek'in kardeşi Ömer Nadir Civelek de Sandık Kokusu'nda rol alıyormuş.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN