Kızılcık Şerbeti oyuncusu diziden ayrılıyor! Yeni projesi için el sıkıştı: Nursema şimdi kahrolacak

Kızılcık Şerbeti oyuncusu diziden ayrılıyor! Yeni projesi için el sıkıştı: Nursema şimdi kahrolacak

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisinden Kızılcık Şerbeti, o oyuncusuna veda ediyor. Ünlü oyuncu yaptığı yeni anlaşma ile beraber artık başka bir projede boy gösterecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Özge Özacar, Evrim Alasya gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti, her hafta Cuma akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Yakın zamanda sezon finali yapacak olan dizi bomba bir haberle gündeme geldi. Dizinin en sevilen karakterlerinden biri sezon finaliyle beraber diziye veda edecek.

yeni-proje-1-004.jpg

ÜNLÜ OYUNCU DİZİYE VEDA EDİYOR

Kızılcık Şerbeti’nin Rüzgar’ı Yiğit Kirazcı, Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti’ne veda ediyor. Ünlü isim yeni bir anlaşma yaparak yaz sezonunda izleyicilerin karşısına sunucu olarak çıkacak. Edinilen bilgilere göre, Adil Şentekin’le yeni bir yarışma için el sıkıştı.

yeni-proje-2-003.jpg

FENOMEN YARIŞMANIN SUNUCUSU OLACAK

Yiğit Kirazcı, CNBC-e’de yayınlanacak olan “Letterbox Türkiye”nin sunucusu olarak yaz boyu izleyici karşısına çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN