Kızılcık Şerbet'inde yürekler ağızda! Fatih bebeği kaçırıyor, yeni bölümden bomba gibi detaylar geldi

Kızılcık Şerbet'inde yürekler ağızda! Fatih bebeği kaçırıyor, yeni bölümden bomba gibi detaylar geldi

Show TV ekranlarında yer alan Kızılcık Şerbeti, yeni bölümleriyle ekranlarda yerini alıyor. İlk bölümleriyle ülkemizde büyük bir tartışmaya sebep olan dizi aynı heyecan ile devam ediyor. Her hafta cuma günleri yeni bölümleriyle ekranlarda yer alan dizinin yeni bölüm fragmanı kısa süre önce paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde çarpıcı olaylar gelişmeye başladı. Cuma günü yayınlanan yeni bölümünün ardından 31'inci bölüm fragmanı paylaşıldı. Cuma akşamlarının reyting rekortmeni olan dizi yeni sezonun ilk bölümünü paylaştı.

ÖMERİN HASTALIĞI ORTAYA ÇIKTI

Yeni sezona bomba gibi giriş yapan dizide Fatih'in bebeğin peşinden koşmasıyla birlikte Doğa'da geri adım atmamakta kararlı görünüyor. Nilay'ın mahkemede Sıla lehine şahitlik yapması ise Ünallar'ın evinde bomba etkisi yarattı. Fenomen dizinin 31'inci bölüm fragmanı ile birlikte Abdullah Fatih'e çocuğu kaçırıp kaçırmayacağını sordu.

Cemre ise bebeğin dedesinin yanında olma ihtimaline güç kattı. Son yayınlanan bölüm ile hastalığı duyulan Ömer'in yanında yer alan Kıvılcım ise, "Geç buldum, kolay kaybedemem" diyerek feryat etti. Alev ise Abdullah'ı karşısına alarak "Sen benim evime gelip beni sevdiğini söylemedin mi?" sözlerini iletti. "Evet" cevabını veren Abdullah'a karşılık Alev, aşkına sahip çıkmasını isteyerek feryat etti.

DOĞA, FATİH'E ACIMADI

Dizinin devam eden dakikalarında ise Pembe'nin şüphelenmesi üzerinde dik duruşunu sergileyerek, savaşa karşı hazır olduğunu göstermiş oldu. Yuvasının yıkılacağını düşünerek, "Yuva yıkmak he, hele benimkini" diyerek, ilerleyen bölümlerde Alev ile karşı karşıya geleceği tahmin ediliyor. Cemre'yi babası Fatih'e göstermemekte kararlılığını sürdüren Doğa, "Fatih sen ben acımadın, benim de sana acımamı bekleme" sözlerini kullandı.

Kızılcık Şerbeti, Cuma günü 31'inci bölümüyle seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

​Kızılcık Şerbeti 31. Bölüm 1. Fragman "Çocuğu mu kaçıracaksın?"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN