Kocası firar...Eylül Öztürk'ten boşanma kararı! 7 yıldır evliydi

Kocası firar...Eylül Öztürk'ten boşanma kararı! 7 yıldır evliydi

Fenomen Eylül Öztürk'ten beklenmeyen bir hamle geldi. Kenan Özkan ile 7 yıl önce evlenen Öztürk'ün evliliğine nazar değdi. 2 çocuğu olan çiftin sosyal medya paylaşımları şaşkına uğrattı Kenan Özkan'ın evden kaçtığı iddia edildi. Boşanıyorlar...

Türkiye'nin en sevilen sosyal medya çiftlerinden biri olan Eylül Öztürk -Barış Kenan Özkan'ın boşanmak üzere olduğu ortaya çıktı. Öztürk'ün paylaşımları herkesi şaşırttı. Mutlu giden evliliklerine nazar değen çiftin boşanma yolunda olduğu iddia edildi. Bakın Eylül Öztürk ne paylaştı?

eylulozturk.jpg

EYLÜL ÖZTÜRK'TEN BOŞANMA HAMLESİ

Türkiye onları komik vine videolarıyla tanımıştı. Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla fenomen çift haline gelen Eylül-Kenan Özkan çifti için kötü haber geldi.

kenanockan.jpg

2017 yılında evlenen ikili 7 yıldır evliydi. 2 çocukları olan ikilinin araları açıldı. Parmakla gösterilen çift boşanmanın eşiğine geldi.

eyo.jpg

TEK BAŞINA TATİLE ÇIKTI

İddiaların ardından Eylül Öztürk saklamadan gerçekleri bir bir anlattı. Öztürk Kenan'ın kendisini hayal kırıklığına uğrattığını ve sebebini de açıkladı.

eylul.jpg

Tek başına tatil yapan Eylül Öztürk, "eşin nerede?" sorularına cevap verdi.

eyluulozkan.jpg

EVLİLİĞİ İÇİN ÇOK ÇABALADI

Evlilikleri için çok çabaladığını söyleyen Öztürk, eşi Kenan Özkan'ın nerede olduğunu bilmediğini aktardı.

eylul1.jpg

Sizce boşanırlar mı?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN