Koltuk altından çıkmayan sarı lekeleri son! Bunca yıl boşa para dökmüşsünüz... İkisini karıştıran lekelere elveda diyor

Koltuk altından çıkmayan sarı lekeleri son! Bunca yıl boşa para dökmüşsünüz... İkisini karıştıran lekelere elveda diyor

Beyaz kıyafetlerin koltuk altında oluşan sarı lekeler ne kadar yıkanırsa yıkansın çıkmamak da ısrarcı oluyor. Beyaz Kıyafetlerde oluşan lekeleri çıkartmak için tonla para harcamanıza gerek yok. İki malzemeyi karıştırın bütün lekelere veda edin. İşte kıyafetlerdeki lekelere 2 malzemeli çözüm…

Beyaz kıyafetleri yıkamak büyük bir çile haline dönüşürken ev hanımlarını kurtaracak o yöntemi sizlerle paylaşıyoruz. Çamaşırlarınızda oluşan lekeleri ortadan kaldırmak için yalnızca evde bulunan iki malzemeye ihtiyacınız var. Hem bütçe dostu hem de oldukça pratik olan bu yöntem yıllardır aradığınız çözüm olabilir. İşte kıyafetlerdeki lekelere 2 malzemeli çözüm…

KARBONATIN GÜCÜNDEN YARARLANIN

Koku giderici özelliği bulunan karbonatın çamaşırlar üzerindeki etkileri de saymakla bitmiyor. Çamaşırları bir gece önceden sodalı suya batırarak mükemmel bir sonuca ulaşabilirsiniz. Soda içerisindeki çamaşırlar inatçı kokulular için çözüm oluştururken giysilerden havlulara kadar pek çok farklı üründe etkili olmaktadır.

tisort-leke.jpg

Bir su bardağı karbonatı 4,5 litre su ile karıştırarak bir kova içerisine koyunuz.

Giysileri hazırladığınız su içerisine bastıktan sonra üzerine bir miktar daha su koyabilirsiniz.

Giysileri bir gece suda beklettikten sonra ertesi gün ister elinizde ister çamaşır makinesinde deterjan ile birlikte yıkayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN