Köy hayatını bırakıp MasterChef'e katıldı! İnternetten eğitim almış: Jüriyi kendine hayran bıraktı

Köy hayatını bırakıp MasterChef'e katıldı! İnternetten eğitim almış: Jüriyi kendine hayran bıraktı

Köy hayatını geride bıraktı, MasterChef yarışmasına katıldı! İnternetten eğitim aldığını söyleyen yarışmacıya jüriler resmen hayran kaldı...

TV8'de izleyiciyle buluşan Masterchef Türkiye'nin yeni sezonu, dün akşam start aldı. Yarışmanın ilk bölümünde yayladan gelen Ayşe Ekiz, dikkatleri üzerine çekti.

AYŞE EKİZ’İN DUYGUSAL HİKAYESİ

ayse-ekiz-kimdir.jpg

Masterchef Türkiye'nin İngiltere kökenli yemek yarışmasının uyarlaması olan yeni sezonu büyük bir heyecanla başladı. Yarışmacılar, ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nu etkileyebilmek için hünerlerini sergiledi. Bu yarışmacılar arasında 26 yaşındaki Ayşe Ekiz, izleyenleri etkileyen hikayesiyle öne çıktı.

AFYONKARAHİSAR’DAN GELEN BAŞARI HİKAYESİ

Ayşe Ekiz, Masterchef Türkiye'ye katılmak için Afyonkarahisar’dan geldi. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan Ayşe, yüz yüze eğitim alma imkanı olmadığı için online aşçılık eğitimi aldığını belirtti. Yazları yaylada, kışları ise köyde yaşayan Ayşe, kendi yetiştirdiği ürünleri kullanabileceği bir işletme açma hayaliyle yarışmaya katıldı.

ayse-ekiz-2.jpg

JÜRİDEN TAM NOT

Ayşe Ekiz, yarışmaya başvuru videosuyla büyük beğeni topladı. Azmi ve kararlılığıyla dikkat çeken Ayşe, jüri üyelerinin kalbini kazandı. Yarışmanın üst turuna geçmek için kuzu pirzola hazırlayan Ayşe, üç jüri üyesinden de evet alarak bir üst tura çıkmayı başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN