Kubilay Aka 2 ayda bunu yaparak 16 kilo verdi! Yeni projesi için dal gibi kalmış, nasıl zayıfladığını duyanlar çok şaşıracak

Kubilay Aka 2 ayda bunu yaparak 16 kilo verdi! Yeni projesi için dal gibi kalmış, nasıl zayıfladığını duyanlar çok şaşıracak

Ünlü oyuncu Kubilay Aka, 2 ayda sadece bunu yaparak 16 kilo verdi! Yeni projesi için resmen dal gibi kalmış! Nasıl zayıfladığını duyanlar şaşıracak! İşte Kubilay Aka'dan zayıflama formülü...

Kubilay Aka, rol aldığı yapımlardaki başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen bir isim. Şimdilerde ise Fenerbahçe Spor Kulübü'nün desteklediği "Zaferin Rengi" filmiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

KUBİLAY AKA 2 AYDA 16 KİLO VERDİ

kubilay-aka-zayifladi.webp

Abdullah Oğuz'un yönetmen koltuğunda oturduğu filmde, Kubilay Aka, savaştan dönen bir adama hayat veren "Galip Kulaksızoğlu" karakterine hayat veriyor. Aka, rolü için 2 ay boyunca sıkı bir diyet ve spor programı uygulayarak 16 kilo verdi.

ZAYIFLAMANIN SIRRINI PAYLAŞTI

kubilay-aka-zayifladi3.webp

Birsen Altuntaş'ın YouTube kanalına konuşan Aka, rol için verdiği kilo hakkında şunları söyledi:

"İki ayda 16 kilo verdim. Çünkü savaştan dönen bir adama hayat verdim. Savaş yıpranmışlığını görmüş olması gerekiyordu. 2 ay boyunca yemek yemedim, spor yaptım. Su bazlı beslenmeye çalıştım. Çorba ve meyve suyu tükettim ve salatalık yedim sürekli…”

"ZAFERİN RENGİ" OYUNCULARI

kubilay-aka-zayifladi4-001.png

Zaferin Rengi filminde; Nejat İşler (Sabri Toprak), Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz), Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa), Gonca Vuslateri (Vera) ve Birce Akalay (Halide Edip) da dönemin sembol siyasetçileri, aydınları, askeri figür ve Türk futbol tarihinin kahraman sporcularına hayat verecek.

kubilay-aka-zayifladi2.webp​​​​​​​

Film, benzersiz bir aşk ve tarihe damga vurmuş bir spor müsabakasının nefes kesen hikayesini konu alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN