Küçük olsun benim olsun diyenlere büyük fırsat! Elektrikli Citroen Ami fiyatları değişti: Türkiye'nin en ucuzuydu

Küçük olsun benim olsun diyenlere büyük fırsat! Elektrikli Citroen Ami fiyatları değişti: Türkiye'nin en ucuzuydu

Araç sahibi olmak isteyen insanlar son dönemlerde elektrikli araçları sık sık tercih ediyor. Peki Citroen Ami modeli fiyatı ne kadar oldu? Tüm detaylar haberimizde.

Son dönemlerde araç piyasasındaki fahiş artışlar vatandaşın cebini zorlamaya devam ederken üzücü bir haber de Citroen Ami modelinden geldi. Peki elektrikli aracın fiyatı değişti mi? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

CİTROEN AMİ MODELİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLER

Elektrikli araçlar arasında en çok tercih edilen modellerden biri de Citroen markasının Ami modeli oldu. Sürücüsüne birçok avantaj sağlayan Citroen Ami modeli ile ilgili bazı değişiklikler yaşandı. Citroen Ami fiyatları Mart ayı için güncellendi ve yüzde 100 elektrikli olan model için 100 bin TL 24 ay vade kredi çekecek vatandaşlar için yüzde 1.48 faiz oranı uygulanıyor ve araca 245 bin 830 TL'den satılıyor. 

Citroen Ami Araç Fiyatlaı

Yüzde yüz elektrikli olarak satışa sunulan Citroen Ami modeli saatte 45 km hız yapabiliyor. Debriyajı olmayan aracın akıcı bir sürüş sunması herkesin ilgisini çekiyor ve elektromotor sayesinde üretilen yüksek tork yüksek çekiş gücü sunuyor. Citroen Ami kullanıcılar tarafından dört tekerlekli bir bisiklet olarak anılıyor. Elektrik gücüyle çalışan araç tek bir şarj edildikten sonra 75 kilometre kadar yolculuk yapılabiliyor. Citroen Ami için Fransa'da B sınıfı ehliyet gerektirmiyor ve 14 yaşını geçen kişiler kullanabiliyor. Avrupa ülkelerinde 16 olarak uygulanan bu yaş sınırı için Türkiye'de B1 ehliyet olması gerekiyor. Citroen Ami modelinin otoyol ve köprü, İstanbul Avrasya Tüneli'nde kullanılması da yasaklandı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN