Kurtlar Vadisi hayranlarına müjde! Yayın tarihi netleşti: Kimse bunu beklemiyordu!

Kurtlar Vadisi hayranlarına müjde! Yayın tarihi netleşti: Kimse bunu beklemiyordu!

Yılların eskitemediği diziler arasında yer alan Kurtlar Vadisi dijital platformda etkisini sürdürüyor. Türk televizyonlarında en popüler diziler arasında yer alan projenin 2023 yılında yeniden ekranlarda olması bekleniyor. Kurtlar Vadisi'nin yeni sezonunda neler olacağı merak edilirken konu hakkında araştırmalarda hız kazandı. İşte Kurtlar Vadisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Kurtlar Vadisi'nde sevilen oyuncusu Necati Şaşmaz dizi çekimleri için Ocak ayını işaret ederken neredeyse Mart ayına gelindi. Dizinin hayranları merakla dizinin çıkış tarihini araştırırken yeni sezonda nelerin yaşanacağı da merak konusu oldu. Kasım ayında TRT müzikte Mazhar Alanson İrem bir programa katılan Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi için Herkese heyecanlandıran o açıklamayı yaptı. Dizi için Ocak ayına işaret eden Şaşmaz, hayranlarına hayal kırıklığı yaşattı. İşte Kurtlar Vadisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

KURTLAR VADİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Ekranların sevilen dizisi Kurtlar Vadisi için araştırmalar hız kazanırken Polat Alemdar'ın yeni sezonda neler yapacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Yeni dizide Memati'nin olup olmayacağı konusu araştırılırken dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz 2023 yılına işaret etti.

necati-sasmaz-2.jpg

DİZİ HAYRANLARI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI


Kurtlar Vadisi için Ocak ayı işaret edilirken neredeyse Mart ayına yaklaşıldı. Kurtlar Vadisi için heyecanlı bekleyiş devam ederken Necati Şaşmaz'dan ses soluk çıkmıyor. Dizinin hayranları hayal kırıklığına uğrarken yapımcı şirketten gelecek açıklamalarda yakından takip ediliyor.

HAZIRLIK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR


Daha önce katıldığı programda dizi çekimleri için hazırlık aşamasında olduklarını belirten Necati Şaşmaz, Ocak ayı müjdesini verdi. Ocak, Şubat derken ünlü oyuncudan yeni bir açıklama gelmemesi dikkat çekerken hayranlar da Pana Film tarafından yapılacak açıklamalara dikkat kesildi.

kurtlar-vadisi.jpg
Pana Film’den henüz bir açıklama gelmemesi de büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Bunun yanı sıra dizinin dijital platformda yayınlanacağı iddiaları da gündemdeki sıcaklığını koruyor. Ancak yapılan bir açıklama ile bu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı.


KURTLAR VADİSİ'NİN KONUSU NEDİR?


Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kurtlar Vadisi, bir mafya dizisi olarak ekranları taşınıyor. 15 Ocak 2003 tarihinde yayın hayatına başlayan dizi aksiyon, macera, dram ve siyaset konularını da içerisinde barındırıyor. 4 sezondan oluşan dizi toplam 97. bölüm ile izleyici karşısına çıktı.

kurtlar-vadisi-konu.jpg
Dizi daha sonra 4 milyon karşılığında Kanal D ekranlarında transfer oldu. 25 Aralık 2005 tarihinde 97. bölümü ile final yapan Kurtlar Vadisi, uzun soluklu diziler arasında adını yazdırdı. 2003 yılında Pana Film tarafından ekranlara taşınan Kurtlar Vadisi, 2007 sezonunda da 2 bölüm yayınlayarak uzun bir ara verdi.


Toplam 10 sezon olarak ekranlara gelen bizi gelmiş geçmiş en büyük hayran kitlesine sahip olan dizi olarak görülüyor. 16 Haziran 2016 tarihinde 300. bölümü ile final yapan Kurtlar Vadisi çekimleri sezon finali yaparak ekranlara veda etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN